Motorsiklet Gaz vermeden çalışmıyor

Selam arkadaşlar benim kuba dragon 50 cc motorsikletim var motorsikleti saba ilk çalıştırecağım zaman gaz vermeden çalışmıyor biraz gaz verince hemen çalışıyor ama motorsiklet ısındıktan sonra gaz vermeden çalışıyor bu durum normalmi bilgilerdirirmisiniz teşekkürler.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Normal abi. Kıştayız yapacak bir şey yok. Sürmeye devam.

karbüratörlü motor klasiğidir soğuk havalarda gaz vermeden çalışmaz ama jikle açıkkende gaz vermek gerekiyorsa hava ayarı bozuk olabilir

Normal soğuk havalarda motosiklet zor çalışır veya çalışmaz. ben kendim bunu şöyle çözmüştüm.
Kontağı çevirip kill switch'i açıp marşa hazır halde bekletirdim. o sıra eldivenleri kaskı taktıktan sonra birazd daha bekletip marşa bastığım an çalışırdı. sebebi nedir bilmiyorum ama böyle yapınca hemen çalışırdı. öbür türlü direk marş verince çalışmıyordu uğraştırıyor du en son ayak marşı ile çalıştırıyordum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimkide gaz verince çalışmıyor yav

Büyük bir problem değil aynı şey benim motorumda da oluyor mevsimsel bir durum kısaca

karbüretörlü motorlar için gayet normal tabiki.usta onu ayarlar ama 3 5 gün sonra yine gider.enjeksiyonlu motorda gaz vererek çalıştırılmaz.

Motosikleti
Revolt Rs4
Enjeksiyonlu motorda aynı sorun var neden olabilir? Sübap ayarı yapıldı buji değişti

Motosikleti
Revolt Rs4
Teşekkürler;

Rölanti motorunu söküp temizlemem işe yararmı? rojo efı kitapçığındada ısı müşürü diyor fakat ustaya sorduğumda sıcakkende yapar dedi..

Motosikleti
Revolt Rs4
rölanti motoru bulamadım sistemde ama boğaz kelebeğini temizledim sorun devam etmekte

Motosikleti
Ns200 15"
foto ekleyemedim hata verdi fakat motor gövdesinde sanırım zincir gergisi sandığım bir gömme yer var soketi yok başk bir yerde soketli elips bir motorda yok
Gaz kelebeğinin fotoğrafını bizimle paylaşırsanız daha net anlaşabiliriz.

Fotoğrafı hızlı resim yükle sitesine yükleyip bb code kısmına tıklayıp linki yapıştırmanız yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar