Honda Türkiye 2020'de Hangi Modelleri Getirecek...

Sen rahat ol 2 sene sonra honda sahibi yapacağım ben seni :D

İlk çıktığında küçük cıbırlar, 250’liğine hastaydım ve alamadım. Dominar varken yeni kasa çift far 250’liğin üstüne oturmak istemiştim ama oturamamıştım. Hep içimde kaldı o aletler.

Bilsem şöyle tatlı, temiz veya elini yüzünü toparlayabileceğüm bir Cbr600rr almak isterdim. Grenajları komple beyaz yapıp, üstüne siyah Honda stickerları atacaksın. Off diyorum. Sonra buradan bir yapıştırıp, non-stop İzmir.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
İlk çıktığında küçük cıbırlar, 250’liğine hastaydım ve alamadım. Dominar varken yeni kasa çift far 250’liğin üstüne oturmak istemiştim ama oturamamıştım. Hep içimde kaldı o aletler.

Bilsem şöyle tatlı, temiz veya elini yüzünü toparlayabileceğüm bir Cbr600rr almak isterdim. Grenajları komple beyaz yapıp, üstüne siyah Honda stickerları atacaksın. Off diyorum. Sonra buradan bir yapıştırıp, non-stop İzmir.

Hondanın sayfasına baksana kaç tane ss var durum vahim

Gözümde bir cbr600rr etmezler. Ne güzel makine idi. Hayalimde kaldı. 1kez bile süremedim :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçenlerde yeni Goldwing'in üzerine kuruldum bir. Pek güzel olmuş yahu. Balinalıktan çıkmış, az MTS kaçmış içine, güzel olmuş. Gözüme ST1300'den bile küçük göründü neredeyse...

BMW'ye de çalım atıp sınıfında liderliğini pekiştirmiş. K1600 eski Goldwing'e daha çok benziyor.

Motosikleti
Hero x pulse 200 4V
Honda hala cb125 f satmaya çalışırken,hintli rakipler 160cc ve 200 cc pazarını dolduruyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar