X ürün sayesinde ne olursa olsun yola devam edebiliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet, motosikletimin lastiği delinse patlasa çatlasa yansa hatta motorum ortadan ikiye ayrılsa parçalarına bölünse bile yola devam edebiliyorum. Bu 5 senedir de böyle.

Fotoğraf, biraz reklam gibi gelebilir ama tahammül edemediğim bir şey var o da hala eski usul tamir ettirmeye çalışan arkadaşlarım

Ne yamayla ne de fitille uğraşıp vakit kaybettim ve x ürünü lastiğe sıkıp ikiye bölünmüş motorum ile yolda devam ettim

3euTa0.jpeg

Samimi olduklarımın eski kafalılıklarını rahatlıkla yüzlerine vurabiliyorum da tanımadıklarıma bir şey diyemem. Tek söyleyebileceğim, zaman çok kıymetli. Ufak bir aksilikten dolayı koca bir gününüzü harcamaya hiç gerek yok sizde bir x ürün alın yolda kalmayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
X urun tamir bandi (duct tape) olmali. :)

ben 15 liralık iki parmak kalınlığında kapalı halde 10 cm gelen bir bisiklet pompası ile birçok kez devam ettim , gerçi kendimden çok yolda kalanlara faydası oldu :) en son bir ay kadar önce gece 01 civarı FSM köprüsü çevreyolunda lastiği inen ve eşiyle saatlerdir bekleyen bir motorcununda duasını aldık..

Motosikleti
BWS 100
Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet, motosikletimin lastiği delinse patlasa çatlasa yansa hatta motorum ortadan ikiye ayrılsa parçalarına bölünse bile yola devam edebiliyorum. Bu 5 senedir de böyle.

Fotoğraf, biraz reklam gibi gelebilir ama tahammül edemediğim bir şey var o da hala eski usul tamir ettirmeye çalışan arkadaşlarım

Ne yamayla ne de fitille uğraşıp vakit kaybettim ve x ürünü lastiğe sıkıp ikiye bölünmüş motorum ile yolda devam ettim

https://resmim.net/f/3euTa0.jpeg

Samimi olduklarımın eski kafalılıklarını rahatlıkla yüzlerine vurabiliyorum da tanımadıklarıma bir şey diyemem. Tek söyleyebileceğim, zaman çok kıymetli. Ufak bir aksilikten dolayı koca bir gününüzü harcamaya hiç gerek yok sizde bir x ürün alın yolda kalmayın

İnanilmaz bir laf sokma,vallahi helal olsun..
IQ nerden baksan 70 falan olmalı..

Tunyac K gardaş,

Cikletle yapistir devam et.

Baktin şasi ayrilmaya başladi,iki balgam salla düzelir..

TuncayK ve Hırbonen üyeliklerinin Salih'e ait olduğunu iddia ediyorum fakat ispatlayamam. Bu bir şikayet değildir. Devam Salih!

Forumdan Uzaklaştırıldı
TuncayK ve Hırbonen üyeliklerinin Salih'e ait olduğunu iddia ediyorum fakat ispatlayamam. Bu bir şikayet değildir. Devam Salih!

Soyle bi baktım mesajlarina Salih diye sayiklayip durmussun.

Senin bu ruh hastası olma ihtimalin hiç de az değil.

Zira bu ruh hastası arkadaş forumdan gerekli ilgiyi göremeyince tıpkı senin yaptığını gibi kendinden bahseder,yeterli tatmini alamadinda ise cildirip ben Salih im diye kendini ifşa eder.

Açıkçası sürekli Salih Salih diye sayiklayan bu kişiler bu ruh hastası arkadaş değilse kendilerine şunu söylemek istiyorum;

Salih sizden biraz daha akıllı olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bana sürekli birileri salih diyip duruyor değilim arkadaşlar değilim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar