en iyi motosiklet sahnesi olabilir mi ?

Geçenlerde izlediğim bu filmdeki motosiklet sürüş sahnesi benim bayağı bir dikkatimi çekmişti sizlerle paylaşmak istedim Stunt ile fight ı birleştirmiş herifler.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
bunların hepsi özel efekt bazıları animasyon, gerçek hayat sahnesinin yanında geçemez, buyrun braziya'dan :)

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Cevaplarınızı okuyup okuyup güldüm :queen: . O budur, şu şudur :thumleft:

Bu tür video efektlerinde, aynayı ateş ederek kırmak zorunlu sanırım.

Mersin İl Temsilcisi
Tır yukarıdan düşüp yere temasında sol ön cam yok ama sonraki sahnede çatlak olarak var. (4-5 kez izledim. Yanlıl görmediysem tabii )
Yani olmaz
:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

Kessinlikle...

Bence, sahne olarak, "motosiklet günlüğünde" kolları açarak gittikleri sahne . aynı zamanda filmin afişi..( kulağı çınlasın eski üyelerden @İhtiyar nicli abinizin de profil fotosuydu. ) bence muazzam bir özgürlük ve hazzı yansıtıyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------

Rzias-bmUqZoyM[/url]

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçenlerde izlediğim bu filmdeki motosiklet sürüş sahnesi benim bayağı bir dikkatimi çekmişti sizlerle paylaşmak istedim Stunt ile fight ı birleştirmiş herifler.

https://www.youtube.com/watch?v=mg_o110Kt8E

Vay be ne sahneymiş arkadaş. Filmi bilmiyorum ama bu sahne bir çok açıdan müthiş...

Bu arada Terminator 2'nin o sahnesi için bir röportaj izlemiştim. Motosikleti vinçle uçurmuşlar. Çünkü o yükseklikten fatboy'un o şekilde düşmesi mümkün değilmiş, ne ağırlığı, ne de süspansiyonu kurtarıyormuş.

Bir de dublörler çok bariz yahu...

Motosikleti
BWS 100
Terminatörün motosiklet sahnesi elbette yeri başkadır.
O çocuğun kickstart'la motosikleti çalıştırması falan. Çocukken mükemmel gelmişti bana.

Ama bunun da yeri başka diyebiliriz.

Mersin İl Temsilcisi
Yeni nesil bilmeyebilir ama, Top Gun filminde, Tom Cruise'un SS motosiklete binip uzama sahnesi de iyidir

https://youtu.be/3CqoCVf_CqY

Son düzenleme:

Bu sahne de iyiymiş

Buna çok güldüm :)

leş bir film idi :queen:

en iyi nin yanından bile gecmiyor bu sahne.

Kolay kolay action filmi beğenmem ama bu film güzel şahsi düşüncem sahnede baya iyi

Vay be ne sahneymiş arkadaş. Filmi bilmiyorum ama bu sahne bir çok açıdan müthiş...

Bu arada Terminator 2'nin o sahnesi için bir röportaj izlemiştim. Motosikleti vinçle uçurmuşlar. Çünkü o yükseklikten fatboy'un o şekilde düşmesi mümkün değilmiş, ne ağırlığı, ne de süspansiyonu kurtarıyormuş.

Bir de dublörler çok bariz yahu...

filmi izlemenizi tavsiye derim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar