KADIN MOTOVLOG

Motor aşkı ne menem birşeymiş. Bu soğukta yazlık file mont ile sen nasıl buz kalıbına dönmüyorsun be kadın? O iki kaskı çöpe at, üstüne korumalı kot kullan ve ayakçıklarına adam gibi bot al. Ayrıca tam korumalı ve kapalı bir eldiven kullan. Her zaman lazım olmuyorlar. 1kez lazım olur ve o zamanda yanında olmayanları ararsın...

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Motor aşkı ne menem birşeymiş. Bu soğukta yazlık file mont ile sen nasıl buz kalıbına dönmüyorsun be kadın? O iki kaskı çöpe at, üstüne korumalı kot kullan ve ayakçıklarına adam gibi bot al. Ayrıca tam korumalı ve kapalı bir eldiven kullan. Her zaman lazım olmuyorlar. 1kez lazım olur ve o zamanda yanında olmayanları ararsın...

İçinde kışlık astar olabilir. Benimde yazlık file gibi gözüküyor fakat içinde baya sıcak tutan astar var.

Forumda kadın mı varmış :queen:

Hayırlı olsun arkadaşım.Sponsorluk gelince bizi de gör :D

Evet içinde kışlık astar var iki tane astar bir de mont üç kat yani baya sıcak tutuyor (demir eksikliğime rağmen hiç üşümüyorum :D) ama bot ve eldiven konusunda eksiğim var haklısınız, en kısa zamanda alıcam ama malum fiyatlar :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------

Forumda kadın mı varmış :queen:

Hayırlı olsun arkadaşım.Sponsorluk gelince bizi de gör :D

hahahahaa evet biz de varız :p

Görürüm tabi ayıp ettiniz :rendeer:

Yazılanlara bakma şu hayatta kafana hiçbirşeyi takmayacaksın , ama sen yinede bir toka tak saçınla çok oynuyorsun :) kısa sürede de olsa güzel tespitlerde bulunmuşsun tebrikler , sunumunda güzel spiker gibi akıcı konuşuyorsun , vitesli bir motora geçersen bir iki yıla kalmaz sponsor bulup dünya turuna çıkabilirsin haydi bakalım ;)

Herkese yeniden merhaba Yine BEENNN :cherry:

Bu sefer ufak bir gezi ve sohbet videosu çektim. İlk başlardaki kamera açısının kötülüğüne sabredebilirseniz gerisi gayet düzgün oldu...
Bunu da tecrübesizliğime verirsiniz diye umuyorum :rendeer:

Şimdiden izleyen ve destek olan herkese çok teşekkürler :rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 250
Kamera açısı efsane :) Lastik yada Kadran fetişin var sandım :) Bir ara bu kız hiç susmayacak mı dedim... Bık bık bık anlatıyorsun ama koptum bi ara, "ne anlatıyor bu kız ?" dedim :) eğlenceli video olmuş beğendim :)

Tam maşallah ne güzel kullanıyor diyordum ki otobüsler manevra yaparken sağlarına sollarına girdiğini gördüm. Geniş araçlar dönerken sağından solundan geçmeye çalışma. Ölürsün!!! Ezilirsin, kaza yaparsın demiyorum. Direk ölürsün. Kendini güvenceye al ve zevk aldığın motoru uzun süreler boyunca kullan. Bir de kaldırımları işgal etme. Orası yayalara ait. Tekerin düz bassın.

Babandan bahsedip durman hoşuma gitti :)
Kızımda babacı olduğundan, seni onun yerine yada kızımı senin yerine koymuşta olabilirim.

O kıpkırmızı ruju kullanma. Gençsin. O renk ruja ihtiyacın yok. İlla dudak koruyucu amacıyla kullanacaksan, parlatıcı veya daha açık, ten rengine yakın bir ruj, yaşına cuk oturur.

Elin saçına fazla gitmesin. Gerekiyorsa, toka veya bandana kullan.

Videonun içinde olmayan bir görüntüyü video başlık görüntüsü olarak kullanma.

Samimi konuşuyorsun. Aynen böyle devam et. Mümkünse biraz az konuş ara sıra nefes al :) Özellikle motosiklet kullanırken konuşunca dikkatinin dağılması mümkün. Videonu 10 dakikadan fazla uzatma.

Babana selamlar...

Babandan bahsedip durman hoşuma gitti :)
Kızımda babacı olduğundan, seni onun yerine yada kızımı senin yerine koymuşta olabilirim.

O kıpkırmızı ruju kullanma. Gençsin. O renk ruja ihtiyacın yok. İlla dudak koruyucu amacıyla kullanacaksan, parlatıcı veya daha açık, ten rengine yakın bir ruj, yaşına cuk oturur.

Elin saçına fazla gitmesin. Gerekiyorsa, toka veya bandana kullan.

Videonun içinde olmayan bir görüntüyü video başlık görüntüsü olarak kullanma.

Samimi konuşuyorsun. Aynen böyle devam et. Mümkünse biraz az konuş ara sıra nefes al :) Özellikle motosiklet kullanırken konuşunca dikkatinin dağılması mümkün. Videonu 10 dakikadan fazla uzatma.

Babana selamlar...

Aslında aralarda boşluklar var ama video zaten uzundu iyice uzamasın diye kesince hiç susmuyormuş gibi oldu :mrgreen:
Bu arada teşekkür ederim babama çok düşkünüm gerçekten bütün videolarda ondan bahsedip annemi çok anlatmadığım için evde soğuk rüzgarlar esiyor :mrgreen: Sonraki videom anneme gelsin artık :cherry:

Ve yorumunuz şimdiye kadar aldıklarımın içinde en öngürelemeyeniydi cidden çok mutlu oldum defalarca okudum umarım her şey böyle güzel devam eder :rendeer:

Motosikleti
D400
Her video motor olmak zorunda değil ki çok çalınıyor maçlarda o yüzden götürmedim

Ayrıca maşallah forumdan çıkmıyor musunuz siz ya :mrgreen: Yine ilk cevap :cherry:

konu baslıgı motovlog diyince motor arıyor insan :farao:

İş yerinde youtube ve motosiklet.net hariç tüm siteler engelli, buralardayım hep mecbur :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar