- Konu Yazar
Arkadaşlar hepinize cevaplar için teşekkür ederim. Öncelikle memur maaşı diye sızlanmayı nerden çıkardınız bilmiyorum. Asla sızlanmam, Allaha bin şükrediyorum. Bu milletin sorunu, biri bir şey danıştığında hemen gereksiz yorum ve yargılamalara girişmesi diyerek geçiyorum onu. Şimdi cevaplarda zaten yazılmış çizilmiş aylık gelirin yarısını veya 3te 1ini mülk sahiplerini daha çok zengin etmeye vermek mülk sahipleri haricinde kimsenin işine gelmez. Kaldıki 1000 lirayı asgari ücretli nasıl versin? Hadi verdi ne yiyip ne içecek? Örneğin Biraz araştırayım dedim Antalya merkezde kiralar 1200lerden başlayıp uçuk kaçık rakamlara çıkıyor o yüzden bilenler ve bununla başa çıkanlar yazsın diye açtım konuyu yoksa açım diye gezen milletvekilide var, fukaraya sadaka verip çok şükür diyen asgari ücretlide. Mesele geliri en makul şekilde kullanmak zaten yoksa tüketimin ve hırsın sonu yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
yozgat hayalimdeki memleket. O ışıltılı hayat başka nerde var :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Çifte şans diyorsanız Çankırı yazın derim. Doğasıyla, İnsanıyla muhteşem bir yerdir. Kendinizi avrupanın göbeğinde hissedersiniz. Muhakkak kuponunuzda bulunsun.
Ha ben risk almayı seviyorum diyorsanız Erzincan yazın, Ardahan yazın.
Yok ben çılgın gibi gecelere akacağım, gece hayatını dibine kadar yaşamak istiyorum diyorsanız Yozgat yazın derim. Yozgat sizi ziyadesiyle tatmin edecektir.
yozgat hayalimdeki memleket. O ışıltılı hayat başka nerde var :queen: