- Motosikleti
- CBR 125 R 2014
Muğlaya gelme nereye gidersen git
Merkez çok fena merkezde vampirler kurt adamlar çeşit çeşit yaratık var 
haklısın onu atladım. Şimdilik bekar ama ufukta evlilik var. Aslında asıl mevzu evli olarak, bekarken hertürlü yaşanıyor nasılsa[/COLOR]@sheriff87 sorunuzda belar veya evli diye belirtmemişsiniz. Zannımca onu belirtmeniz de verilecek cevaplar için faydalı olur.
yok hocam öyle bi soru mantıksız olur zaten lüks yaşarım desen memur maaşına 1 akşam yemeğide var. Kastım ne yokluk içinde ne lüks içinde ortalama bir hayat standardıFırsat bulsam Mersin in Erdemli Limonluk taraflarında yaşarım , bence Türkiye nin en güzel coğrafyası , maddi olarak büyük şehirlerin 4/1 i fiyatlara yaşanabilir..tabi ben marka giyerim , lux tüketirim yada her akşam süt içerim diyorsan nereye gidersen git 4-5 bin TL ile mutlu olamazsın..
içki, sigara, gece hayatı hiçbişi yok. Sadece motor ve seyahat
Mersin; 140 metrekare evde max. 1000 tl kira,
Yine aynı evi 180bin tl vererek alma imkanı.
5bin tl ile rahat geçinirsiniz.
Bunun harici tavsiyem İzmir merkeze yakın köylerde kirada kalıp İzmirin avantajlarını kullanmak iyi olmaz mı?
Muğlaya gelme nereye gidersen gitMerkez çok fena merkezde vampirler kurt adamlar çeşit çeşit yaratık var
![]()
Bodrum bence artık zor, ziyadesiyle piyasa ve pahalı.
Ben geçen sene gittim ve İstanbul'dan hiç bir fark göremedim. Fiyatlar bildiğiniz aynı idi. Sahilde 13.5 TL'ye bira dahi içtim (barda).
Çifte ayak tokat geşir mi?
Çifte şans diyorsanız Çankırı yazın derim, muhakkak kuponunuzda bulunsun. Ha ben risk almayı seviyorum diyorsanız Erzincan yazın, Ardahan yazın.