ne düşünürlerse düşünsünler, milletin o pislik beyninden iyice miğdem bulanmaya başladı artık, kusasım geliyor ::wacko::
bu gün kaza yaptım, 70 km hız ile yere düştüm sürüklendim, ne karşıdaki suçlu ne de ben, eleman genç benden küçük biriydi. bana bakmak için durdu, beraber motoru kaldırdık, ön arka sinyal kırık, motorun 2 karenaj çizik ve sağ direksiyon topuzu erimiş biraz.
elemana bir "şey yok" dedim, oda "kusura bakma" dedi, bende "önemli değil" dedim, el sıkıştık o yoluna ben yoluma.
bu gün ki kazadan sonra aklıma bir kaç sene öncesi geldi, gavatın birine yol verdim geçsin diye ve adam çok geriden geldiği halde yanımdan roket gibi geçti, çekilmesem ezecekti belkide, o puştu bir yakalasaydım öldürmekten beter edecektim.
yavşağı kovalarken direksiyonu üstüme kırdı düşürdü beni ve kaçtı gitti.
yani bana karşı kibar olun canımı alın, bu kadar, şu lanet olası 3 günlük dünyada niye kırıcı oluyorsunuz? misal veriyorum; kimsenin bana karşı kibar olmasına gerek yok çünkü daha tınlamıyorum, forumdan soğudum, alışkanlık olmuş ara sıra tıklamış bulunuyorum, yakında girmeyi veririm, kendi iyiliğim için.