Öncelikle herkese selamlar. Geçen yıl Eylül ayında bir Trendy aldım. Tabiki malum sebep. B ehliyetiyle kullanılabilmesi. 1 seneyi madde madde değerlendirirsek;
*90 kiloyum ve sele sadece bana yetiyor. Daha zayıf arkadaşlar sıkışık 2 kişi oturabilir.
*Ruhsatta 2 kişilik olduğu için sorun yok.
*Motor düz yolda 50-55 bayır çıkarken eğime göre 20-35 arası hafif rampa bayır inerken 65-70 görüyor ama canı çıkıyor

*Benim motorda beyin değişti. Motor ışıklarda kalkarken ilk gazda gaz kesip duruyordu. Bazen hemen çalışıyor bazende 1-2 dk bekliyordum. 60TL ye değişti. Epeydir sorun yaşamıyorum.
*Bir depo benzinle Edirne gibi geneli düzlük bir şehirde 130km civarı yol gidiyordum. 2.7 lt falan alıyor.
*1600 km yol yaptım ve yaşadıklarım bunlar.
Haziran 2019'da motoru 80cc ye yükselttim. Bu değişiklikten sonra neler oldu?
*Normal selenin arkasına sırtlık kısmını sökerek şeklini kendim tasarladığım bir koltuk yaptırdım. Motor artık gerçekten 2 kişilik. Hatta trafik çevirmesinde hiç sorun olmadı. menteşeli bir sistem yaptığım için depo kapağına da rahatlıkla erişiliyor. Tasarımda sanki orjinalinde varmış gibi oldu ayıptır söylemesi

*motor büyüdüğünden beri istop sorunu yaşamadım. hatta sabahları çalıştırırken marşa basmamla gaz vermeden çalışması bir oluyor. Sanki rahatladı motor.
*tek başıma düz yolda 65-70 gördüm ama daha hızlısı riskli olduğundan sonuna kadar denemedim. bayırda 35-40 ın altını görmedim ki daha önceden 25le falan çıktıklarım.
*bayır aşağı yine riskli bulduğum için son hız denemedim. sonuçta frenleri 50km hıza göre tasarlanmıştır diye düşünyorum.
*iki kişi düz yolda yine 50-55 rahat yapılıyor. sadece manevralar daha riskli.
*iki kişi rampa 30 civarı falan çıkıyor.
*** en önemlisi yakıt. 80cc olduktan sonra kilometre 1 depoda 100-110km'ye düştü ve bu bence çok çok iyi.
Bu zamana kadar masrafı sorarsanız.
*normal bakımlar 60TL. 400 de bir yaptırıyorum. 1600de motor yükseldi. şu ara 2000 olacak tekrar bakım geliyor.
*beyin dediğim gibi garantiden değişmedi. 60TL yanlış hatırlamıyorsam.
*ateşleme konusunda buji kestiği için değişti. Garantiden halloldu.
*arka sele koltuğuyla beraber 150TL tuttu.
*motor değişimi 400TL.
*Anlas kış lastiği aldım ve ıslak zeminde daha rahatım. 200tlydi sanırım 2si.
Ben 2000km'dir kullanıyorum ve gayet mutluyum. tabiki imkanlar ve ehliyetsizlik sebebiyle bu seçimi yaptım yoksa kim istemez yamaha x-max falan