Kuba Kuba Trendy 50 (yeni)

fEhYCB.jpg

Tamamen size özel tasarlanmış ve tüm isteklerinizi yerine getirecek bir scooter arıyorsanız Trendy modeli tam size göre! Modern tasarımı, sadeliği ve şık duruşuyla her kullanıcının beğeneceği bir model olan Trendy, düşük yakıt tüketimi ve kaliteli donanımıyla hayallerinizin de ötesinde…

tn3LBz.jpg

msHFaa.jpg

roLhLU.jpg

Model hakkında ayrıntılı bilgi ve teknik özellikleri için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kubamotor.com.tr

Admin galiba Kuba'dan para aldı :) tüm modelleri bi anda forumda yayınladılar.

ewo

50cc olarak kisbee haricinde sevimli gözüken ikinci motor. Bakalım fiyat ne olacak ikinci motor olarak düşünebilir şehir içi.

Çok beğendim bu aleti, görünüşü gayet oturaklı 50 cc'ye göre. Özellikle farını çok beğendim. Revival'ı yakışıklı buluyorum ama bu görsel olarak daha gösterişli gibi. Tek sıkıntısı ön freninde kampana oluşu. Arka fren kampana, ön disk fren Revival'da, ciddi anlamda kampana zayıf. Tabii ön frende olunca nasıl bir tepki olur denemek lazım. Bir de yakıt tankı 5L, gerçi bu aletler ortalama 100 km'de 2.5 yakıyor. Bu da 200 km mesafe demek ki gayet yeterli. İş/ev git gel yaparak haftada bir depo iş görür mesela benim için.
Özellikle kırmızısı çok asil gözüküyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
HERŞEY GÜZelde arkadaşlar 50 cc bu motorlar kışın zor çalışıyor mondial den biliyorum elektrik ateşleem gibisi yok

@ewo fiyatı belli zaten görselde'de yazıyor web sayfalarında da 3956 TL bayide bir miktar indirim yaparlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------

Çok beğendim bu aleti, görünüşü gayet oturaklı 50 cc'ye göre. Özellikle farını çok beğendim. Revival'ı yakışıklı buluyorum ama bu görsel olarak daha gösterişli gibi. Tek sıkıntısı ön freninde kampana oluşu. Arka fren kampana, ön disk fren Revival'da, ciddi anlamda kampana zayıf. Tabii ön frende olunca nasıl bir tepki olur denemek lazım. Bir de yakıt tankı 5L, gerçi bu aletler ortalama 100 km'de 2.5 yakıyor. Bu da 200 km mesafe demek ki gayet yeterli. İş/ev git gel yaparak haftada bir depo iş görür mesela benim için.
Özellikle kırmızısı çok asil gözüküyor.

Parça kalitesi olarak nasıldı revival ile kıyasladığın zaman ? Kampana olması sıkıntı yaratmaz 50 cc motosikletin yapacağı hız bellidir kısa mesafelerde yeterli gelecektir bence.

50cc olarak kisbee haricinde sevimli gözüken ikinci motor. Bakalım fiyat ne olacak ikinci motor olarak düşünebilir şehir içi.

Fiyatı 4000 TL kisbee ile %25 bir fark var kisbee'ye göre daha bir tatlı duruyor. Parça kalitesi iyise fiyatı çok değil ama dandik parça kullanılmış ise 4.000 çok para

tmp

Bayide inceledim parça kalitesi başarılı kırmızı rengi ise yakından çok daha tatlı görünüyor özellikle bayan sürücüler için düşünülmüş olabilir.
Buda benden size bir hediye olsun :)

Motosiklet yokuş aşşağı inerken hızı artıyor ve tam o anda farklı kamera açısına geçiyorlar 45 km/h sınırını korumaya çalışıyor gibiler :)

Daha önce Kisbee ile kıyaslama yapmıştım fiyatından dolayı parça kalitesi ile ilgili dün bayide inceleme fırsatı buldum 4.000 TL kesinlikle çok değil. HP olarak 3.62 olması şehir içinde düşük cc scooter için kesinlikle yavaş kalmayacaktır.

Bayide inceledim parça kalitesi başarılı kırmızı rengi ise yakından çok daha tatlı görünüyor özellikle bayan sürücüler için düşünülmüş olabilir.
Buda benden size bir hediye olsun :)

https://www.youtube.com/watch?v=XH_om93bKmU

50 cc'ler arasında en tatlı olanı plastik kalitesi gayet kaliteli video'da yokuş çıktığı yer var bayan olduğu için biraz hafif kalır rampalarda kullanan var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bende yollarda görmeye başladım renk renk tek sıkıntı bence tek kişilik selesi olması.antalya gibi yokuş olmayan yerlerde 2kişiyi çekeceğine inanıyorum.sele 2 kişilik olsa 2.motor olarak alırdım valla.tabi önce kullanıcıların yorumları şikayetlerini okuduktan sonra

valla bende yollarda görmeye başladım renk renk tek sıkıntı bence tek kişilik selesi olması.antalya gibi yokuş olmayan yerlerde 2kişiyi çekeceğine inanıyorum.sele 2 kişilik olsa 2.motor olarak alırdım valla.tabi önce kullanıcıların yorumları şikayetlerini okuduktan sonra

Fuarda bir erkek ile bayan aynı anda bindi normal duruyordu ama iki erkek binerse ne olur bilemem arka sırt dayama sökülürse kısa mesafelerde 2 erkek bile binebilir.

Sele boyutu tüm Ege 50 modeline göre biraz daha kısa kalıyor ama normal boyutlarda 2 insan binebilir :)

50 cc ile kimse uzun yol yapmayı düşünmüyordur her halde kısa mesafelerde de zaten 2 kişi binmesi rahatsızlık vermez

Kendi reklam filmi yerine gerçek kullanıcı testi daha tarafsız olurdu.
Kullanıcı varsa lütfen yorum alalım. Özellikle tüketim ve kampana ön fren açısından.

Evet beyler herkese iyi akşamlar. Bu modelin kırmızısını aldım şubat ayında. Şuanda motor 1400 km oldu. İlk bakımını yaptırdım. Boyum 1.80 kilom 100. Belki üstünde abes duruyor olabilirim ama ben Prensesimden çok memnunum. Kagithanede çalışıyorum. Hergun ise gidip geliyorum. Haftada en az 2 kere istanbul ici uzun yol yapip geziyorum. Yokuslarda tabiki tıkanacak. 50 cc sonuçta beklentiyi yüksek tutmamak lazım. Ama benim gibi 100 kilo adam varken bile bana mısın demiyo Maşallah. Frenler konusunda ikiside kampana ama arka biraz başarısız sanki. Ön frenide kesinlikle tek başına kullanmıyorum zaten ikisi birlikte frenler iyi iş çıkarıyor. Beşiktaş tünelde 80 gördüm. Bu motor diğer 50 ccler gibi kendini kesiciye sokmuyo. Gittiği kadar yüksek gidiyo ama genel olarak düz yolda 70 i geçmiyor. Benzin desen muhteşem. Koklamayı bırak benzini düşünerek çalışıyor sanki makine. Farlar çok iyi olmus. 2 tane mercek lens koymuşlar. Arkadaki çanta çok dikkat cekiyo. Trafikte 10 arabadan 2 si soruyo lastikmi o diye. Çanta demekten yoruldum artık yeter. Duyuyorlarsa beni sormayın artık lütfen! Garajda muhafaza edip cok iyi bakıyorum. Alan arkadaşlar olursa eğer kesinlikle pişman olmazlar. Benden bu kadar. Sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım. Herkese hayırlı geceler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar