Trol demeyelim lazım olur :mrgreen:
Ahahahahaha... kahkaha attım yeminle :queen:
Trol demeyelim lazım olur :mrgreen:
haydaaa? benim kime ne zararım var? iğneleyici olmanın kursunu mu aldın merak ediyorum bazen. ben asosyal yaşamayı seven biriyim ve mümkün olduğu kadar açık sözlü olmaya çalışırım.
ben konuşurken karşıdaki beni rahat anlayacak şekilde konuşurum, benim laflarımın altında başka şeyler aramayın. ve ben bazen anlamakta zorlanıyorum, meriç diye bir kavram uydurmuş biri ve benim alakam olmayan bir durumda sanki bana meriç deniyor gibi hissettim çünkü üstü kapalı iş yapıyorsunuz.
ben meriç miyim? meriç diye bir şey mi var? habire bir şeyler uydurup türetmeyin. meriç dediğiniz kelimenin tanımında ne ithamlar var ise direk onu söyleyin.
bakın bir misal; meriç çok hızlı konuşanlara denir. (misal öyle olsun)
bu durumda bana gelip çok hızlı konuşuyorsun diyin yani meriç demeyin, bakın bunu hayatın her noktasında yapın. anlatmak ve anlaşılmak çok önemli. kafa karıştıracak yeni kavramlar türettiğiniz zaman kendinizi çok akıllı mı görüyorsunuz? öyle bir şey yok.
Keith Code, Türkçe'ye "Dönüşlerin kutsal kitabı" olarak çevirdiğimiz "The Cornering Bible" kitabında "Don't be Meriç..Be Taylan" diyor.
Keith Code, Türkçe'ye "Dönüşlerin kutsal kitabı" olarak çevirdiğimiz "The Cornering Bible" kitabında "Don't be Meriç..Be Taylan" diyor.
Bu çok iyiymiş yaaa ������ haklısınız anlaşılmak çok önemli, mesela beni de Salih sanıyorlar tam anlaşılamadım ama olsun forumun Gözdesi olurum yakında
İçinde kadın geçen bir başlık var ve 3 saate yakın sürede sadece 9 cevap almış. Şimdiye 3 sayfayı geçmiş olması lazımdı. Kıyamet alameti resmen.
Sen çoktan Saliha oldun. Halen neyin Gözde'si? :santa:
Ahahahahaha... kahkaha attım yeminle :queen:
Salih estetik olmussun yakışmış :queen:
İşte o yüzden kawasaki yi satmak zorunda kaldım ya :cherry:
hahaha, yaşın baya kücük bizden .
Seni salih sanıp ayıp ettiysek kusura bakma saliha.
İstediğin gibi olur umarım.
Hangi kawasaki? iksmaks'tır o. Kawasaki olsa salih yerinde duramazdı
Hayırlı olsun. Tekerine daş, kanalına hack değmesin :cat:
Son dakikaya kadar ulen bu da mı Salih fobisini bir kenara bıraktık çok şükürabone olup destekleyelim o vakit.