ya abla de get gözünü sevim başka yerde prim yap.
Kadın erkek fark etmez
Bir motovlogger dan beklentim cana yakın, samimi olması ve editleri acele etmeden güzelce yapması..
Altında scooter bile olsa izlerim, çünkü önemli olan motosiklet değil onu kullanan kişi ve onunla olan muhabbettir vlog da
Algı normal, çünkü erkek motosikletli daha fazla.Çünkü kadın motorcular erkeklerin arasında kayboluyor motosiklet sanki sadece erkekler için gibi bir algı var
Çok ayıp. Gay motorcu olamaz mı?kask yerine bandana
mont yerine bikini
pantolon yerine tayt
eldiven yerine bişey takmasada olur
bot yerine topuklu ayakkabi
böle bi youtuber olursa izlemeyen motorcu deyildir ahada bu kadar büyük konuşuyom .
Birkaç Naçizane Tavsiyem Olacak;
1- ekipmanlarınızı tamam edin. video çekimine rüzgar sesi almayan, sarsıntıları giderip görüntülerin titremesine engel olan, yoğun ışık veya loş ışık performansı iyi olan bir kamera edinin.
2- video editleme işini öğrenin. Kafa kamerasından video dosyasını alıp, hiçbir edit yapmadan siteye atanlardan olmayın. Videolarında konuya gereksiz kısımlarını kesip atın. Videonuzu gereksiz efektler ile boğmayın. en fazla 5 saniyelik kanal logonuz olsun ama 30 saniyelik yada daha uzun kanal logo efekti olan, veya videonun içinde gereksiz bir sürü video efekt katanlardan olmayın.
3- bilgi verme amaçlı bir vlog çekeceğiniz konu ile iyi araştırma yapın. seyirciye "bu işe emek vermiş, helal olsun" dedirtin. konuya hakim olursanız her türlü izlenirsiniz.
4- genel bir video çekiyorsanız ne çok soğuk olun ne de laubali. Samimi anlatımlı bir video her zaman iyidir.
5- arayı soğutmayın. haftadan birden fazla video yükleyen kanallar her daim daha iyi büyüyorlar.
6- uzun süreli içerik üretebileceğiniz konular için video çekin. tek video çekip arkasını getiremeyeceksiniz o konu için boşuna emek harcamayın.
7- videolarınız için kolay akılda kalacak bir intro hazırlayın. her videonuz da bu intro olsun. bu sayede hatırlanırlığınız artacaktır.
8- videolarınız içerisinde münasip bir anında diğer videolarınıza link veren küçük pencereler yerleştirmek diğer videolarınızın daha çok izlenmesine ve abone sayınızın artmasına yardımcı olur.
9- videonuzun tek bir konusu olsun. Bunun haricindeki şeyleri (konuşmasız veya manzarasız geçen uzun duraklamalar, konudan konuya atlamalar, konu dışı konuşmalar) vb şeyleri editleyip atın. Videonuzu saflaştırın.
10- Youtube'da videolarınızın thumbnail resimleri üzerine de çalışın. ilgi çekici bir thumbnail resmi videolarınızın tıklanması artıracaktır.
11- Videolarınızın isimlerine biraz emek verin. ilgi çekici video isimleri videoların tıklanma sayısını artıracaktır.
12- Video çekmek istediğiniz konularda youtube üzerinde en çok izlenen videoları araştırın. Onlardan ilham alın.
13- videolarınız çok kısa olmasın. En çok izlenen videolar 7-15 dk arası videolar oluyor. çok kısa videolar içeriği boşmuş imajı yaratabiliyor.
14- ekipmanlarınızı tamamladıktan Youtube üzerinden canlı yayın yapma olayı üzerine çalışın. Canlı yayın yapan kanallar abone sayılarını daha hızlı artırabiliyor.
15- diğer youtuberlar ile ortak video çekmek hem onların hemde sizin abone sayınızı artırmak faydalı olacaktır.
Hiç bişey beklemiyom,kadın olsun izlerim
Harika bir cevap olmuş çok teşekkür ediyorum, hepsini dikkate alacağım. Dün itibariyle kanalı açtım ilk videomu yayınladım şuan amatörüm ama çektikçe gelişirim diye düşünüp böyle bir yola girdim bakalım :cherry: Linki bırakıyorum tavsiyelerinizi merakla bekleyeceğim
https://www.youtube.com/watch?v=9Z1aIfRvkdM
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------