Herkes sattı domi leri Bir ben kaldım galiba![]()
Ben de satmadım, henüz satmayı da düşünmüyorum.
Herkes sattı domi leri Bir ben kaldım galiba![]()
Motoru satarken çok bir dert olmuyor ama alırken saç baş yolduruyor, bir halt edip sattım ama istediğim motoru da alamadım anlayacağınız saç baş yoluyorum şuan, hani giden geleni aratır derler ya aynen o hesaptayım, büyük ihtimal yaza kadar işimi görecek bir Pulsar alıp yazın duruma göre değerlendirme yapacağım, mecbur kalmadıkca hakikaten satmayın.
Bende satmadım.Yatırıyorum.Tek pişmanlığım kış başlarken lastik almak oldu.Yaza bekleye bekleye telef olacak ona içim yanıyor.Ucuzda değil lastikler.
Ben de lastikleri aldım 2 ay önce ama daha taktırmadım. Streçe sarılmış şekilde işyerinde duruyor. Motor da işyerinin garajında duruyor, havalar sürülecek hale gelince taktırıp kullanırım diyorum.
Olabildiğince havasını almak ile streçlemek aynı işlem midir? Bir hava sirkülasyonu gerekmez midir? Benim bildiğim. Ayrıca bunları sıkı sıkıya havasını alma gerekliliğinin; lastiğe şu veya bu şekilde zarar gelmesini önler die bir ibare dikkatimi çekmedi.
Alet takımındaki aletleri kullanmıyorsanız, çantaya geri dizin ve etrafta bırakmayın gibi bir metin olmuş gözümde.
arıza hakkında gelişme varmı, neler oldu, sorun çözüldümü?
Geçen gün yolda giderken zincirim attı ilk defa ileri geri yaparak zinciri oturttum yerine sonra baktım zincir de bollaşma var onuda hallettim, o gün zinciri normalden fazla yağlamıştım çok yağlıydı sizce atamasında etkisi varımdır?