abi bizi amerikaya kaçak işçi alıyordun noldu
3 kisi daha lazim kanka anlaşmisdik hasmet abiyle bak gene amerika rüyasını yapıyo canımız. cekiyo anlaşılan haşmet abi bizi sevmiyiiiii
abi bizi amerikaya kaçak işçi alıyordun noldu
3 kisi daha lazim kanka anlaşmisdik hasmet abiyle bak gene amerika rüyasını yapıyo canımız. cekiyo anlaşılan haşmet abi bizi sevmiyiiiii
Amerika'da olsaydınız tüm sağlık masraflarınız, işe gidememiş olmanızdan mütevellit kazanç kaybınız, oluşan acı ve güçlük için de tazminat alırdınız. Arada bir avukat da çok mutlu olurdu![]()
Yargı müdahele etmezse bu dert çile bitmez... Minnetle ricayla zor. Hataların sonuçları bir şekilde bütçeye yansıtmadığı müddetçe giderilmesi için yeterli motivasyon oluşmaz...
Yolda yürüyen fareyi araba ezdi. Hasmet: - Amerikada olsa araba ezmezdi, bizim arabalar zank diye dururdu, hahhaytt...
Fare mi? Ha ha ha... Yola çıkan hayvanınız bile fakir. Geyikten aşağı kurtarmaz Amerika'da...
Merhabalar dün Saat 4 Sularında İnternet kafeden Arkadaşlar abilerle oyun oynuyorduk ve Eve gitmeye koyduldum Sağolsun Belediyemiz Çok temiz ve Dikkatli çalıştığı için Bütün Yolu sokakları heryeri Göl yapmışlar Ufak bir gaz açma sonucu motor altımdan kaydı ve savruldum 5 10 metre sürüklendim Alt korumam olmadığı için ve yerler ıslak olduğu için daha önceden aldığım farklı bir hasardan dolayı Su toplamış bölgemin tamamen derisi kalktı ve bacağımda ufak tefek ağrılar var Benim sorum şudur Belediyemizin bu kadar temiz çalıştığından dolayı şikayetçi olsam ordan birşeyler koparabilirmiyim teşekkürler.
Islak zeminde sürüşü bilmemek veya ıslakta ani gaz açmak belediyenin sorumsuzluğunu kapatıyor mu arkadaşlar yapmayın
Hah, tamda hasmet nerede, niye amerika güzellemeleri yapmıyor diye gözlerimiz yollarda kaldıydı. Yine yetişti son dakika, tişikkirler sipirmen.
Yahu hasmet hocam, şu anda söyleyeceklerimi mazur gör ama söylemem lazım, iyi ki Türkiyede yaşamıyosun, tam ağzına kürekle vurulacak adamsın ha...
Hani arkadaş ortamlarında sürekli bazı şeylere güzellemeler dizen itici gıcık tipler vardır ya, eğer amerikada benim etrafımda öyle biri yok diye düşünüyorsan bil ki o sensin işte. Yahu amma güzelledin şu sarı kafanın memleketini.
Yok, güzellemelere doymuyorsun da hiç.
Türkiye haberleri Şok şok şok:
Yolda yürüyen fareyi araba ezdi. Hasmet: - Amerikada olsa araba ezmezdi, bizim arabalar zank diye dururdu, hahhaytt...
Yaşlı adam yolda yürürken kalp krizi geçirip öldü. Hamet: - Amerikada olsa ölmezdi, burada sağlık siztemi züper, hahhaytt...
Su aygırı zebraya kerkindi. Hasmet: - Amerikada olsa su aygırı zebraya dönüp bakmaz gider file kerkinirdi, hahhayytt...
Yahu bi doy be müslüman, bi doy artık şu güzellemelere
Koskoca amerika görmüş adamsın(orada yaşadığını düşünüyor ve varsayıyorum), nedir bu liseli ergenler gibi amerika güzellemeleri...
Övmek için yaşayanlardan mısın yoksa hayır anlamadım ki?
Sana "Make America Great Again" diyorum daha da bir şey demiyorum... :thumleft:
bende öyle düşünüyorum, acıkcası amerika propogandası için tutulmuş bir misyoner olabilir kendisi.
ama 5 kişi olur isek kurubuzz ve beni amerikaya götürecek, ondan bişi demiyorum :queen:
bende öyle düşünüyorum, acıkcası amerika propogandası için tutulmuş bir misyoner olabilir kendisi.
ama 5 kişi olur isek kurubuzz ve beni amerikaya götürecek, ondan bişi demiyorum :queen:
Yaz beni listeye![]()
okNisT arndiol ve ben kaldi 2 kişi daha bekle beni haşim abi geliyoz amerikali coyboy hasmet abi
Yok haşmet tır ayarlamış. :queen:
[url]https://i.ibb.co/DgyFjfS/0x0-sener-senin-banker-bilo-filmi-gercek-oldu-1503746412032.jpg[/url]
gif hosting