Parça kalitesi dedin mi Harley Davidson'dur, Moto Guzzi'dir. Parça dediğin demir olacak demir, vurunca tınlayacak, plastik nedir ya?![]()
![]()
![]()
1 senelik motorun paslanması mı yok almayayım
Parça kalitesi dedin mi Harley Davidson'dur, Moto Guzzi'dir. Parça dediğin demir olacak demir, vurunca tınlayacak, plastik nedir ya?![]()
![]()
![]()
Hiç bir yerde bulamadım yakıt nedir bunda
bu motor gelmez. gelseydi klr 650 gelirdi şimdiye kadar.
KLR650 karbüratörlü EURO4 normlarını karşılayamaz ki? Zaten 2018 son senesiydi, KLR650 bitti artık. Aşağıdaki de bir saygı duruşu:
https://www.youtube.com/watch?v=rvGZS5fqxrk
Benzindir herhalde.:wiinkk:
Hahahaha sabah sabah hiç güleceğim yoktu. Allahta seni güldürsün. Ne kadar yakıyor benzini biliyor musun?
resmi veriler ve kullanıcı testleri gelene bilemeyeceğiz ama sınıfının en çok yakan motoru olacağı garanti gibi birşey. Benim tahminim ortalama 5-6 litre arası olur. Sürekli gazlanırsa daha da artar.
5 6 aşırı fazla değil mi. Benim cbr650r ortalama şehir içi 5 5.5. şehir dışı 3.5 4 lerde. Gazlarsan çok artar ama yakıtı durumuna göre çok iyi bence. Sonuçta ikiside dört silindir.
Albenisi nedir ki o motorun. Sonuçta o kadar yakıp 650 lık kadar da gitmeyeceğini göre.
5 6 aşırı fazla değil mi. Benim cbr650r ortalama şehir içi 5 5.5. şehir dışı 3.5 4 lerde. Gazlarsan çok artar ama yakıtı durumuna göre çok iyi bence. Sonuçta ikiside dört silindir.
Albenisi nedir ki o motorun. Sonuçta o kadar yakıp 650 lık kadar da gitmeyeceğini göre.
Ohooo cbr650r bildiğin benim F800ST ile yakıtta yarışıyormuş da haberimiz yok![]()
F800st yi bilmiyorum . Fazlamı geldi azmı geldi yakıt.
KLR650 karbüratörlü EURO4 normlarını karşılayamaz ki? Zaten 2018 son senesiydi, KLR650 bitti artık. Aşağıdaki de bir saygı duruşu:
https://www.youtube.com/watch?v=rvGZS5fqxrk
Yani ben ş.içi basıyorum o kadar yakıyor (ki 120 kg. ım)
Ş.arası 2 kişi 3 dev çanta 4000 km yol gezdim 5.2 yaktım ki döndüğümde hız ortalamam (dikkat tüm yolların hız ortalaması) 62 km/s idi. Zaman zaman uzun süreler 140/160 gittiğim dahi oldu.
Biraz fazla gibi sanki sizin yakış...
MT 07 de aşağı yukarı bu kadar yakıyor. Hatta R25 de bu kadar yakıyor. Yani cbr650 kadar ki 4 silindirliler içinde en yakanlardan biridir.
Sen mt09 un yakıtını duysan uçurumdan aşağı atarsın heralde![]()
Rüzgarda da hemde hiç şansı olmayan bi motosiklet olan MT-09 o değil mi? :queen:
Neyse işin şakası bir yana Honda az yakan motosikletler üretiyor da neden 10 senelik bir motosiklet kadar yakıyor onu anlama peşindeyim sadece.
Bu arada evet motosikletim o kadar devir çeviremiyor ama biz de az kırbaçlamıyoruz![]()