Bizim ülkede kulaktan dolma bilgilerle iş yapıldığı için cbr500 ün şansı yok.
konu sahibi arkadaş ne r25 ne cbr500 alıcak ahe dedi dersiniz
Yüz ifadeni bizimle paylaşır mısın? Temmuzda ten renginin mor olmadığından emin olalım.
temmuzda buraya aldığın motorun fotoğrafını paylaşırsın bende sana yemek ısmarlarım bursaya gelip 0 sıkıntı
Kafana KTM sokacak bu arkadaş, dikkat et bence![]()
![]()
![]()
Kafana KTM sokacak bu arkadaş, dikkat et bence![]()
![]()
![]()
hahah yok benelli leoncinoda sokmaya çalıştılar olmadı kafayı koydum cbr500r için![]()
hahah yok benelli leoncinoda sokmaya çalıştılar olmadı kafayı koydum cbr500r için![]()
yine sokalım![]()
Onu yapmaya çalışan arkadaşın tek derdi 2 senedir satamadığı leoncioyu sana satmak![]()
Onu yapmaya çalışan arkadaşın tek derdi 2 senedir satamadığı leoncioyu sana satmak![]()
İlanını koyduğu motor benim motorum, kendisininki değil yalnız ��kendisi benim ilanımı paylaştıktan sonra satışa çıkardı ve benimkinden çok daha düşük bi fiyata. Önyargı gereksiz bişey.
2 sene olmadı diye ısrar ediyorsunuz ama sadece abartı bir cümle kullandımilanınız aynı ilan verenden çok uzun zamandır ( hazirandan beri) görüyorum ara ara kaldırıyor sonra tekrar yayınlanıyor demek istediğim o
arkadaşım 1.5 ayda eski model Ducati 848 evosunu bile satabildi. benelli modellerinin çoğunda alırsınız ilk ve son sahibi olursunuz
maalesef ülkemizde ikinci el önemli bir etken
Yok anladım o kadarını muhabbet olsun diye yazıyorumBiraz kötü niyetli gibi bahsettiniz benden ondan yazdım bunları. Hatta arkadaş yanlış anlamasın diye temiz görünen başka bir motorun ilanını attım.
Yok hocam bende sizi kötü niyetli göstermek için yazmadım ortalığı kızıştırmak için yazmıştım![]()