Sezon tam olarak kapanınca 25 000 - 27 000 civarında bulabilirsin diye düşünüyorum .. Bu tarz bir bütçe planlaması yaptıysan alırsın, sonra kasko , trafik sigortası derken 30.000 TRY mal olur sana .. En ideali bu gibi ..
Ama tabii bazı şeylere dikkat et, mesela bakıyorum siteye 2016 MODEL 25.000 KM diyor, "debriyaj komple değişti " falan diyor, benim ki 60.000 de şuan mesela debriyaj adına bir eksiği yok, değişim de istemiyor, neden istesin zaten fren balatası değil ki bu zırt pırt değiştir ?? zincir dişli desen onun da öyle normalde 15.000 km - 20.000 km de bitecek bir durumu yok ( adam gibi kullanılırsa ), alırken bunları sorgula derim .. Bazı motosikletler var daha 30.000 olmadan bunları komple değiştirmiş, yani en iyi ihtimalle "servis çakmış bunlara" demek istiyorum ..
Ya da " ulan ne de olsa ben bunu satarım " diye vurmuş kırbacı adam. Allahtan marka Honda, bakmasan da son alıcısı baktığı an kendine gelir ama 50.000 km yapıp hiç sıvı değiştirmeyen adam da var mesela, en dandik motor yağını kullanan da .. Umarım kitapçığa göre ilerleyen bir kullanıcıdan satın alırsın, mesela kitapçıkta amortisör yağı ve keçesinin değiştirilme zamanı var, kime sorsam haberi yok .. gibi ..