Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Amin, çok teşekkür ederim. Daha daha iyileri senin olsun üstat, sen nasılsın? memnun musun kurttan?
İyiyim teşekkür ederim. Amin İnşallah. Kawasaki Kle Versys 650 yatıyor gönlümde kısmet diyelim. Kurttan ise gayet memnunum, 1 yıl oluyor alalı beraber 9 bin km geçirdik(totalde 20 bin oldu) Rutin yağ filtreler buji lastikler dışında bir masrafı olmadı taş gibi maşallah.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İyiyim teşekkür ederim. Amin İnşallah. Kawasaki Kle Versys 650 yatıyor gönlümde kısmet diyelim. Kurttan ise gayet memnunum, 1 yıl oluyor alalı beraber 9 bin km geçirdik(totalde 20 bin oldu) Rutin yağ filtreler buji lastikler dışında bir masrafı olmadı taş gibi maşallah.

Versys 650 benim de rüyalarımı süsleyen bir motor, iyi seçim bence. En kısa sürede almanız dileğiyle.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar 1,5 sene ve 48.000 km kullandığım Wolf'ü bugün Angrypower'ın Urfadaki kuzenine sattım. Satışı vekaletle Angrypower'a yaptık. Wolf bana çok uğurlu geldi, yeni dostluklar kurdum, aklıma gelmeyen yerlere gittim. Yeni sahibine de uğur getirmesini diliyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ne km yaparsın sen bununla, peh peh peh

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ne km yaparsın sen bununla, peh peh peh

Her ne kadar yaşına göre temiz olduğunu görerek aldım ama bazı enteresan olaylar da başıma gelmiyor değil. Far ampüllerini değiştirmek için bugün ustama geldiğimde motoru park ettim ve sağ koruma takozu kırıldı, yere düştü :) her ne kadar egzozcuda kaynak attırdım ama yeni koruma takozu almak farz oldu. Benden önceki sahiplerinden biri kafa karenajı içine Kur'an-ı Kerim asmış, motor tam "kasko yok, muska var" tadında oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Kawanin ölüsü bile yeter..

Yeterki fazla sıkıştırıp yağini eksik etme..

Bu modelde yağ yakma kronik diye biliyorum..

2006-2009 arası bu kasanın çoğunluğunda var o yağ eksiltme ama satın aldığım kişi bu motorda olmadığını söyledi. Yağ değişim periyodunu kısaltarak aşarım o sorunu diye düşünüyordum ama FB sayfasında bir yöntem öğrendim. Egzoza peçete tutup 4000 devir civarı gaz vermemi istediler, peçetede yağ gibi birşey varsa motor yağ eksiltiyormuş. Ben denedim, benimkinde şimdilik öyle bir sorun yok. Motor da kullanım alışkanlığıma göre biraz güçlü geldiğinden sıkıştıramıyorum. Lakin motordan mırnav mırnav diye kedi gibi bir ses çıkıyor ki beni apaçiliğe özendiriyor.

Sahibinden Muskali kawasaki

Alan dua eder...

Fiyat sondur,arsa,tarla teklif etmeyin..ağır söverim..

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Abicim tekrar hayırlı, uğurlu olsun. Çok güzel görünüyor motorun.
Wolfü angrypower aldığına göre artık onu geçebilirim virajlarda :p

Hayırlı olsun, zevkle kullanın.

Renk meselesi zevk konusu, lakin Kawasaki' nin yeşili markanın simgesi gibi... pek yakışırdı.

Yağ eksiltme konusuna gelince, eğer eksiltiyorsa erken değiştirmektense seviyeyi tamamlayarak devam etmek çok daha doğru olur. Hem ekonomik yönden ciddi avantaj sağlar, hem de gereksiz yere çok erken yağ değişiminden kurtulmuş olursunuz. Zaten genellikle motor yağını kullanım ömrünü bitmeden değiştiriyoruz, daha da erkene çekmek çok gereksiz bir masraf olur. Değişim ile ekleme arasında reelde 20 TL' lik dahi yağ masrafı farketse bu size 20 TL' lik fazladan benzin, gazlama ve yol olarak dönebilir unutmayın :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar