honda safetyturkiye
Orada vitesli motorla eğitim veriyorlar bende hep otomatik kullandım sıkıntı olmaz mı bildiğim kadarı ile orada otomatik şanzıman için ayrı bir eğitim yok
honda safetyturkiye
Bu arada bende nc750x mt almaya karar verdim
verdim vermesinede öncesinde k7 burgman 400'ü satmam gerekiyor
birde sahibinden üzerindeki fiyatlarda cabası gibi. adam 5k km üzerinde yol yapmış bayiler 46bine kadar fiyat düşmüşlerken 2bin tl altına satıyor.
aksesuarlara bakıyorum yazılanlar marka takılanlar aliexpress bilmem ne kadar fiyatı tutar zaten modunda.
hoş piyasanın bu durgunluğunda ne ben burgmanı satabilecem gibi ( hoş satılmasa dert değil inanılmaz işimide görüyor meret hayvani bagajıyla ) ne de nc alabilecem gibi :salut:
2019 un Mart ayında 2018 model 0 km NC aldın.Fiyatı 50 bin.Bir baktın çırılçıplak motor,arka çamurluk yok,çanta yok,ön çamurluk çok kısa,radyatör koruma yok,ön cam çok kısa,ha bi de koruma demiri lâzım.En az ama en az 2500 - 3000 arası paran gitti sıfır motora binilebilir hale getirmek için.5000 km kullandın ve satman icap etti.Kaça satarsın?
Merhaba arkadaşlar,
2012 47.000km de Nc700s debriyaj balatasi ömrü ortalama ne kadar,
55 yaşinda,6-7 bin rpm üzerine çikilmadan,efendi ve insan gibi sürüş yapan bir killanici için.
Arkadaşlar motorumda sabahları baktığım zaman alt kısmında 2 3 damla kadar yağ aktığını görüyorum. Aynı şekilde sürerkende sağ pedin oradan ayakkabıma yağ sıçrıyor. BU yaklaşık 1 haftadır böyle. Motor yağını çubuktan kontrol ettim şimdilik olması gereken miktarda. Acaba yağ mı eksiltiyor motor. Çünkü orta sehpaya da yağ bulaşmış. Yoksa zinciri 300 km de bir bolca yağladığım için bir taraflarda birikti de o mu atıyor kendini ?
Oxford harici elcik ısıtma tavsiyesi olan var mıdır? Daha ucuz Çin'li muadilleri var. Aradaki fiyat farkına değer mi?
Orjinalini servise sordum 2100 lira indirimli(!) fiyat verdi![]()
(Eski, çalınan) NC750X'imde de, şu anda kullandığım CB500F'te de Oxford Premium elcik ısıtma kullanıyorum. Gayet sağlamlar ve iyi performansları var. Kesinlikle tavsiye ederim, o fiyata (2100TL) orijinal almanın bence hiçbir anlamı yok. Oxford'un Çinli muadilleri arasındaki fiyat farkına da kesinlikle değer, ucuz ürünlerden kullanan bir arkadaş vardı, minimum her kış değiştiriyordu, Oxford'lar evladiyelik. (Geçen kış başı Oxford Premium serisi elcik ısıtmayı 480TL'ye falan almıştım. Baktım da şimdi 650TL'lere çıkmış...)
Oxford harici elcik ısıtma tavsiyesi olan var mıdır? Daha ucuz Çin'li muadilleri var. Aradaki fiyat farkına değer mi?
Orjinalini servise sordum 2100 lira indirimli(!) fiyat verdi![]()
Ben Aliexpres'ten alıp takmıştım, kışları pek kullanmıyorum ama lazım olduğunda oldukça işe yarar.
Kışın çok fazla kullanıyorsanız kaliteli ürünler değerlendirilebilir ama 650 lira da az değil ya hu!
Ben Aliexpres'ten alıp takmıştım, kışları pek kullanmıyorum ama lazım olduğunda oldukça işe yarar.
Kışın çok fazla kullanıyorsanız kaliteli ürünler değerlendirilebilir ama 650 lira da az değil ya hu!