Böyle bişeyin kanunda yeri olduğunu düşünmüyorum,varsa kanun maddesi göstersin çek motoru
Yöneticinin park ettiği yere koyun. Park halindeki motoru kurcalamanın da arabaya izinsiz girmekle aynı sayıldığını hatırlatın.
Aynı değil maalesef...
bende arkadaşlara misafirliğe gittiğimde apartmanın içine sokuyorum, bir kişi rahatsız oldu ve dışarı çıkartmamı söylemişti. tınlamıyorum, muhtemelen sorun eden olursa döverimzaten sonrasında bir şey diyen olmadı. hem onların kendileri görüntü kirliliği, terbiyesizler, ahlaksız kibirli egoist fesat insanlar.
bunu bilmiyordum; ne gibi fark var ki?
Motosiklet için ayrılmıs alana sahip otoparklar hariç araba ile aynı haklara sahip diye biliyordum.
yeni taşındığım apartmanın önü geniş kaldırım. iki motor yanyana parketse bile bebek arabası yanından rahatlıkla geçebiliyor. motoru aldığım gün apartman whatsapp grubuna yazdım, motorumu kaldırıma parkedicem bilginiz olsun diye. yok ses olur diyen yok benzin yağ kokusu istemiyoruz diyen vs vs.
ilk gün karşı kaldırıma parkettim, ikinci gün apartman önünden bi araba çıkmış oraya parkedip zincir+alarm bağladım motoru. bir saat geçmeden kapı çaldı motoru ordan çeksende arabayı koysam ben oraya diyolar. kimse kusura bakmasın motoru kaldırıma çıkarmıyorum arabanızı başka yere götürün dedim. ertesi sabah gruptan yazdılar motoru kaldırıma parkedersen daha iyi olucak diye :queen:
Peki şuan nereye park ediyorsunuz? Apartmandakiler suyunuza gitti diye (işlerine geldiği için) yelkenleri indirdiniz mi? Eğer indirdiyseniz çok yanlış yaptınız tüm motosiklet camiasına.
Araba orada duruyor da motosiklet niye duramıyor diye soraydın keşke. Araba araç da motosiklet oyuncak mı ne saçma bir istek. Kesinlikle kaldırmazdım motorumu her ne kadar iyi niyetle söylerlerse söylesinler.