hem ayranım dökülmesin hem g.... s....mesin demişsin resmen madem honda motorun var bilinen düzgün bir honda bayisinde yaptır bakımını ki aldığın fiyatlarda çok normal parça fiyatlarını tek olarak yazarsan görürsün hatta daha yüksek bile çıkabilir fiyat
Ah güzel kardeşim öyle işine aşık adamlar var ki motoruna yetkili servisten daha çok özen gösteriyor, belki bu ustalar yakınımda vardır diye sormuştum. Misal motoru 5 senedir yetkili servise veriyorum 2 senede bir değişmesi gereken ön amortisor yağı, redüsksiyon yağı fren hidroliği yağını değiştirmemişler. Ayrıca bu iş için fiyatın makul olduğunu da sizlerin sayesinde öğrenmiş oldum fena mı oldu.
Ayran muhabbetine girmeseydin iyiydi, zira karşındakinin yaşını, kim olduğunu bilmeden rendice edici sözler söylenmemeli

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------
Gecirmeyen motosiklet tamircisi yokdur hissettirmez sadece sen baskasina gidince anlarsin.
Misal yigenin boxeri düsürmüs gidon yamuk dereyolunda bi sakallı tamirci var molla gurani parkinin orda bagcilar bu adama daha once gitmisdik saolsin iyi ilgilenmisdi yalniz cok konusuyo kafa s.... Yodu
Gidon icin gittigimizde 200 tl sunu alcam bunu alcam fiyat vermiyo 300 tl yi bulur falan filan motor zaten 2000 tllik bisey cikdik ordan medicine hospital orda cumartesi pazar yolunun sonunda ordaki motorcuya gittik fiyat almaya usta yok sinopda abi dedik gidon yamuk nerde yaptiririz bi bakim dedi cikdik disari motorun yanina geldik adam 2 bacak arasina aldi tekeri asildi gidondan cekdi ters dondugu yerin tersine gidon düzeldi bi yigenle mal gibi adama bakiyoz sonra yigenle gene bir birimize mal gibi bakiyoz film gibi abi borcumuz ne kadar borcunuz yok olmaz ole dedik verdir bi miktar para 2 dk da halletti simdi ben 300 lira isteyen motorcuya birakcakdim 4 gun motor yaticakdi yalandan .
O yuzdendirki kimseye guvenimiz kalmadi yapabiliyosan kendin yoksa en iyisi servisler .
İşte o dediğin Molla gürani'deki sakallı abiye gitmemek lazımmış öğrenmiş olduk, yararlı bilgi

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
Bu arada pcx'i olanlar için söylüyorum; Honda dünya genelinde bizim modellerin bazılarında ön far rölesinin hatalı olduğunu bildirmiş, ücretsiz değiştiriyormuş servisler bilginiz olsun. Bir kontrol ettirin derim benimkini değiştiriceklermiş mesela.(Yetkili servise vermenin faydası)