- Konu Yazar

Tekrar merhaba.
25.06.2018 tarihinde 24 saatte kaç kilometre yaparım diye konu açmıştım.
Konuda hobi amaçlı aldığım motosikletim ile zorlanmadan, riske girmeden kaç kilometre yol gidebilirim düşüncesinin aklıma takıldığını ve bu soruya cevap bulmak için 02.07.2018 tarihinde bu denemeyi yapacağımı duyurmuştum.
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/190952-100-cc-motosiklet-ile-24-saatte-kac-kilometre.html
Yaptığım geziyi 05.07.2018 de yine bu formda yayınlamıştım.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...191237-100-cc-5-istanbul-gerede-istanbul.html
Yaptığım geziden tam tatmin olmadım bunu tekrar denemek ve bu deneyimi arzu eden arkadaşlarla canlı paylaşmak istiyorum.
GÜZERGAH: İstanbul - Maltepe - Küçükyalı mahallesinden paralı yollara girmeden Kilis şehir merkezi istikameti. Kilise ulaşmak gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın sadece istikamet bu yön. Amaç kafamdaki bu soruya cevap bulmak olduğu için yarı yolda da vazgeçebilirim ne pahasına olursa olsun ben bunu yapacağım diye bir düşüncem yok bunu tekrar belirteyim.
HAREKET ZAMANI: 25 Ağustos pazar gecesini 26 ağustos pazartesi gününe bağlayan gece 00:00 başlama 26 ağustos gecesini 27 ağustos gününe bağlayan gece 00:00 da son. Özetle 26 ağustos pazartesi bütün gün yoldayım.
TAKİP: www.map.66arti.com sitesinden takip edebilirsiniz.
Kullanıcı adı: 5426631047
Şifre: 1047
Siteye girdikten sonra sol köşede GT03B-03285 ( yeşil renk ) yazan yer var orayı tıklayın. Tracking ve Playback yazısı çıkacak.
- Tracking - yazısına tıklarsanız anlık olarak nerede ve ne süratte olduğumu canlı olarak takip edebilirsiniz.
- Playback - yazısına tıklarsanız geçmiş seyahatımı tekrar görebilirsiniz. Sol üst köşede görmek istediğiniz sürenin ayarlama yeri hemen sağ yanında görmek istediğiniz sürenin bitiş ayarlama yeri var. Zamanı seçince OK yerine basmayı unutmayın. Hemen sağında - play - başlatma tuşu hemen sağında - pause - durdurma ve - continue - devam duşu ile geçmişi izlemeyi durdurup tekrar devam ettirebilirsiniz. Yine sağında - Fast / Slow - ile geçmiş izlemeyi yavaşlatıp hızlandırabilirsiniz.
Tekrar özellikle belirtiyorum: Bu geziyi yapacağım sonuna kadar gideceğim diye bir iddiam yok. Takip etmek isteyen arkadaşlar sonra hayal kırıklığına uğramasın. Beklentiyi yüksek tutmasın. Sadece NİYET ve DÜŞÜNCE olarak kabul etsin.
Moderatör tarafında düzenlendi: