istanbuldaki org. ben ve gültekini de dahil edin.
istanbuldaki org. ben ve gültekini de dahil edin.
evet. ben ve, kara-mavi'yi de yazın...
Slm millet evet Kılıçbalığı abim çok güzel ve anlamlı bir konuya değindin herkesten rica ediyorum yüklenebildikleri kadar yüklensinler bu konuya ve kan verebilecek her dostan her arkadaştan her kardeşten her eşten her sevgiliden hatta her eski sevgiliden tekrar rica ediyorum örgütlenelim bu konuda bu arada Yusuf abi Adana'ya +1 yaz bende varım
herkesi seviyorum
Sevgili Kılıçbalığı abim kesinlikle sana katılıyorum madem herkes rant peşinde ozaman en güzeli senin arkandan gitmek ve üyeliğinin iptalini istemek.......
ÜYELİĞİMİN İPTALİNİ İSTİYORUM
kılıçbalığına bir yanlışlık yapıldıysa şunu bildirmek gerekir.
bir çok mt. üyesini karşısına almış olur, her kim ne amaçla ve nasıl, neden demeyeceğim.
lütfen gönlünü alın, böyle dostlar çabuk kaybedilebilir ama zor kazanılır
tüm mt. ye sevgilerimle,
Sevgili Kuvva ( murat abi )
Kılıçbalığı ( yusuf abi ) nasıl ki tanıyıp sevdiğimiz ve bizler için değerli bir insansa bu kampanyaya önem veren şekillendiren ve tüm MT çatısı altında yapılması için uğraş veren Erhan arkadaşımızda bir okadar değerlidir..
Söz konusu kan bağışı kampanyasının bu konularla gündeme gelmesi ve olayların buraya taşınmasını açıkçası hiç uygun görmüyorum.. Bu konuda tarafsız ve objektif davranmamız gerekir duygusal davranmanın kimseye bir faydası olmayacağı düşüncesindeyim...
Ortaya bir fikir atılır, faydalı olduğu düşünülen bu fikir için uygulama aşamasında herkes görev alabilir, bu platformda, yönlendirme, organize etme ve gerektiğinde yetkilendirme hakkı vardır site yöneticisinin..
Zaten fikir de sahiplenilmemiştir.. Kılıçbalığı nın fikri tüm Türkiye genelinde MT çatısı altında yaygınlaştırılıp bu bağışın toplu halde yapılmasına destek verilmiştir yani bu bir anlamda kılıçbalığının fikrine önem verilmesi ve desteklenmesi demektir..
Açılan başlığı ana sayfada görünür ve dikkat çeker hale getirmek yani bir takım teknik imkanları kullanarak olayı MT çatısı altında toplamak..... Bu mudur yani yapılan yanlış ??
Lütfen konu ile ilgili net bilgi edinmemişsek objektif bakamayıp duygusal davranıcaksak bu konuyu olumsuz yönde etkileyecek yorumlarımızı yazmadan evel birazdaha düşünelim derim.....
Ortada gönül almayı gerektirecek bir şey yok kanımca tam tersi bu çaba ve yapılan çalışma için tüm MT olarak destekleyici olmalıyız....