Zapalka niye genelleme yapıyorsunuz? Yaşım 51 ben de yaklaşık 2 yıldır xmax 300 kullanıyorum ama sizin söylediğiniz şekilde değil. Hiç bir zaman da en önde ve en hızlı olma gibi yersiz bir saplantıya da esir olmadım. Motosiklet kullanım profili çok değişti, bilinçli kullanıcılardan daha ziyade hız yapma,başkaldırı,hava atma gibi kriterler ile kullananlar sayı olarak daha fazla.Xmax de sınıfının en fazla satış yapan modeli olunca bu ikisinin birlikteliği bu şekilde görünüyor. Alındığımdan veya kızdığımdan değil ama yazdıklarınız yanlış. Profilinizdeki motoru kullanıyorsanız, beni de en az 20 NC korna ile uyarma zahmeti göstermeden aynı şerit dahilinde yanımdan silme geçti. Kalkıp da tüm NC ciler için yukarıdaki söylemlerinizi yinelesem doğru olur mu? İş motorda değil, sürücüde. Tüm markalarda maalesef motor kullanmaya yakışmayan, orman kaçkınları var. Bunu sadece tek bir marka/modele indirgemek doğru değil. Ben de hergün çekmeköy-yeşilköy arası E6 yı kullanarak yaklaşık 100 km kullanıyorum bu arada...