Hayırlı günler,TnT600 konusunda şöyle söyleyeyim benim motosikletim henüz sıfır almışken bi kaç sorun çıkardı ancak garantiden giderildi sorunlar,akabinde motorumu çok severek ve beğenerek kullandım ve ne ilk satın aldığımda sıfır durumdayken yaşanan sorun ne de başka bi arıza çıkarmadı,sadece kışın yatıdığım için akü değiştirmek zorunda kaldım,sesi güzeldir,dengeli bi motosiklettir,gsxr1000 kullanan bi abimle yola çıkmışlığımız vardır ve tabiki ne 1000 lik bir motor kadar güçlüydü ne de ben gsxr süren abim kadar tecrubeliydim,ayrıca hemen her parçasını aliexpressten bulabilir ve getirtebilirsiniz,şasesinden,piston sekmanına kadar aliexpresste mevcut ve muadili motorlara göre yedek parça ucuz,örneğin krank kargo dahil 2500 lira,ecu 750 lira,arka amortisör 1000 lira,bunlar güncel kargo dahil aliexpress fiyatları,ben açıkçası bi kullanıcı olarak beğendim,örneğin benim sorunlarımdan biri arka amortisör ufaktan yağ salıyordu;fotoğrafını çektim servise gönderdim yaklaşık 18 gün sonra yeni amortisörüm kapıma geldi kendim değiştirip eski amortisörü geri gönderdim,arka amortisör tam olarak ayar yerindeki lastik contanın deformasyonundan kaynaklıydı mesela bana sadece o conta gönderilseydi yeterliydi ancak servis garantili motor komple değişsin dedi,ben yaklaşık 3 ay önce motorumu ilana bile koymadan 26500 liraya sattım,yani ikinci el işi de nasip işi,Ankaradan bi arkadaş arıyormuş Facebook Benelli forumunda gel bak beğenirsen pazarlık etmem ama dedim,açıkçası hiç ümidimde yoktu,arkadaş 2 gün sonra geldi ve 26500 liraya hiç pazarlıksız sattım,3 ay içerisinde farklı marka model motosikletler kullandım,Japon,Hint,Çin,İngiliz ve açıkça söyleyeyim sattığıma pişman oldum,motosikletim henüz 3500 kilometrede falandı ve maalesef sonrasında kullandığım hiç bir marka model böyle düşük kilometreli ve bakımlı değildi,tavsiyem ne marka ne model alırsanız alın sıfıra yakın az kullanılmış yatması kalkması olmayan bi makina alın,TnT 600 eğer 23000 lira bandında temiz a kullanılmış bulursanız kaçırmayın o paraya hayatta pişman olmazsınız o makinadan,neredeyse Mt25'lere o paralar istenirken ki bir önceki motorum mt25; TnT600 için bedava rakamlar.Sağlıcakla Kalın