- Motosikleti
- Honda 2007 FES 250 Foresight / 2014 Honda Nc 750s / 2017 Yamaha Tracer 700 / 2025 Honda Forza 250
- Konu Yazar
Selamlar, kaç senelik isteğimdi motosiklet ehliyeti almak, şükür bu sene Asınıfı alabildim.
Mt 07 üstünde eğitimi tamamladım.
Ama aracım scooter, haliyle 250cc.
Seneye yaza 50000₺ bütçeyle sport touring motosiklet düşünüyorum.
Aradığım şey konfor.
1200 km sorunsuz parkur yapabilecek, artçımı ve beni yormayacak, koca karenajlı bi motor aradığım.
Goldwing i eledim, o aslanı besleyemem sanırım bir de sadesi yok çok aksesuarlı hepsi.
K1200lt elektrikli geri vitesi olduğu, r1200rt yi de yumuşak sürüşü ve yüksek ikinci eli için düşünüyorum.
Burda çok bu tarz motor sahipleri olmadığını biliyorum, ama şansımı deniyim dedim.
Kısaca sport touring motorda kalıp, konfor, fiyat,masraf konularında en uygunu sizce hangisidir, bilgi verebilir misiniz?
Mt 07 üstünde eğitimi tamamladım.
Ama aracım scooter, haliyle 250cc.
Seneye yaza 50000₺ bütçeyle sport touring motosiklet düşünüyorum.
Aradığım şey konfor.
1200 km sorunsuz parkur yapabilecek, artçımı ve beni yormayacak, koca karenajlı bi motor aradığım.
Goldwing i eledim, o aslanı besleyemem sanırım bir de sadesi yok çok aksesuarlı hepsi.
K1200lt elektrikli geri vitesi olduğu, r1200rt yi de yumuşak sürüşü ve yüksek ikinci eli için düşünüyorum.
Burda çok bu tarz motor sahipleri olmadığını biliyorum, ama şansımı deniyim dedim.
Kısaca sport touring motorda kalıp, konfor, fiyat,masraf konularında en uygunu sizce hangisidir, bilgi verebilir misiniz?