bende 2 yıl önce nxr almıştım meraktan baktım kampanyalı 1600tl den aldığım kask 3000tl olmuş :/
Normalde motorumun rengine uygun renk kask seçerdim.
Bu Sefer motoru da kaska uydurdum![]()
![]()
:flower:
https://img0.imguh.com/2019/07/25/4B5D6258-9ACD-4DCD-9EDC-A8ED26152457561ee436322e9492.jpg
Bence güzel bir indirim vs kovalamak lazım.
Ya da yurtdışından uygun bir siteden vs bulup , yurtdışındaki eş dost akrabaya getirtmek lazım
Artık ucuza birşey almak çok zor.
Bu Arada nicklerimiz de benziyormuş![]()
![]()
Teşekkürler hocam.kaskın rengi ile motorun rengi çok iyi olmuş cidden custom boyatsanız bu kadar uyardı ancak.
Bu arada konudan bağımsız olarak makine şehiriçi normal koşullarda bi depoyla ne kadar gidiyor hocam?
Ben ZX6R düşünüyorum, 8-9 diyorlar 100 kmdel:
Arkadaslar durum vahim gercekten.
Eli yuzu duzgun, iyi markali kask 2000'den asagi yok!
Acaba kasklara falan son zamanlarda ek bi vergi mi geldi?
Arkadaslar durum vahim gercekten.
Eli yuzu duzgun, iyi markali kask 2000'den asagi yok!
Acaba kasklara falan son zamanlarda ek bi vergi mi geldi?
memleketin bu durumunda kaskların fiyatına mı şaşırıyorsun
hocam hangi ülkede yaşadığını bilmiyorum ancak türkiye'de yaşıyorsan senin durumun kaskların fiyatlarından daha vahim.
Romanya'dan geçen hafta geldim. Arai vb. seviyede kaskların fiyatları hemen hemen aynı, Klim fiyatları ise Motomax'dan daha pahalı idiGözümle görmesem inanmazdım.
Romanya'dan geçen hafta geldim. Arai vb. seviyede kaskların fiyatları hemen hemen aynı, Klim fiyatları ise Motomax'dan daha pahalı idiGözümle görmesem inanmazdım.
romanyayı bilmem ama yurtdışında fiyatlar genel olarak daha uygun. Türkiye'de hala eski kurlarla ithat edilmiş ürün varsa onlar ucuz olabilir ama yeni ürünlerin daha ucuz olması çok zor.
fc-moto ya da motoinden avrupa fiyatlarına, revzilladan amerikan fiyatlarına bakabilirsiniz.