- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Dünyanın en çok abartılan motorunu, MT09 u aldım sonunda
[url]https://i.hizliresim.com/86Z9Qa.jpg[/url]
sıfır fiyatını hakketmediğini düşündüğüm ve 2018-2019 farklı motorlar olmadıkları için sahibindeni altına üstüne getirdim ve sonunda bir tanesi gözüme çarptı. 2200 km de 2018 model 52.300 tlye aldım. şehir dışında olduğu için dönüş yolu 250km civarıydı 2400 lere geldi. çok şükür çok ufak tefek sıkıntıları var aslında onlarda yok denebilir de bu tür konularda kıl olduğum için gözüme batıyor. başka hiç bir şeyi yok.
motoru çok kısa süreli 200-300 mt kadar birkaç arkadaşın mt09 unu kullanmıştım ve motor nedir, ne değildir tam anlayamamıştım. 250 kmlik yolda modlar arası geçiş yaptım, tcs kapadım açtım gazı kökledim, az açtım ve diyebilirim ki bu motor abarttıkları kadar değilmiş. yok kafana geçer yok böyle olur yok çok ani gaz tepkisi var bilmem ne bunları diyen adamların hayatında ki ilk büyük motoru mt09 yada motosiklet kullanmayı bilmiyorlar. gidip 125cc kullanır gibi virajda gazı yarım tur çevirirsen motor seni tükürür tabi. büyük cc motosiklet kullanmak bilek hassaslığıyla alakalı. a modu b modu da tamamen abartı. modlar arası fark var ama b modunda 100 beygir a modunda 200 beygir şeklinde değil. gaz ani geliyor o kadar.
şuanlık çok memnunum. yıllar sonra tekrar büyük cc motosiklete dönerek "gerçekten" motosiklet kullandığım hissini aldım. motor çok hafif kullanması acayip kolay. alışma süreci geçene kadar sakin sakin takılmakta fayda var.
daha önce r25 kullanmıştım 11.000 km bildiğin bisiklet kullanmışım pedalı eksikmiş. motorda sorun diyebileceğim tek şey motor sıcaklığı şaseyide ısıtıyor stomp grip olmadığı için oturuş pozisyonunu kaçırdığımda dizim şaseye deyip yanıyor. aynı şekilde her durduğumda sol ayağımı yaktım. motor yanlara doğru çıkıntılı olduğu için motor bloğuna ayağımı deydirip durdum. bide yolda giderken sıcağı bacaklara veriyor biraz
Sevgili Kardeşim,
Hayırlı olsun güle güle kullan. Büyük hacim dünyasına hoş geldin. Artık korumalı motosiklet pantolonu ve uzun motosiklet çizmesi edinmenin zamanı gelmiş. Bu tür motorların hepsi bu aylarda adamın bacaklarını kavuracak kadar ısınırlar . Korunmanın tek yolu yukarıda saydığım ekipmanlara geçmektir. Muhtemelen bunlar olmadan kullandın.
R25 konusunda ki yorumunu okuyunca yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu. Benim Street Triple da hala o hissiyat devam etmesine rağmen üzerindeki fazladan bir alay beygirin tadından yenmiyor. Sağlam dağ yolu virajlarında bana denk gelirsen 400 engelli koşan koca popolu bir kız gibi hissetmene neden olabilirim .
Sevgilerimle