silentfairy geçici olarak sewis dışı :P

ewt arkadaşlar artık dersanem başlayacak o yüzden foruma nadiren giricem :pale: öss ye hazırlanıyoruz malum :pale: ama inş dokuz eylül üni. türkçe öğretmenliğini kazandıktan sonra yine sık sık gevezelik yaparım mt içinde:) ben yokken kadın-erkek çatışması olmasın lütfennn kaçırmayayım :p :p özlicem sizi:cat: :) :)

biz de seni özliicezz :)
Arada kafa dağıtma ihtiyacına girersen gel mutlaka. Bir iki kadın erkek muhabbeti açalım dök içini rahatla sonra doğru dersinin başına :wiinkk: :cherry:
İyi çalışmalar ve bol şans sınavda :rendeer:
:king:

ii hadi bakalım umarım istediğin bölümü kazanırsın :rendeer:
Türkçe de "w" harfi yok.:cherry: öğretmen adayım.:wiinkk: :rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
ii hadi bakalım umarım istediğin bölümü kazanırsın :rendeer:
Türkçe de "w" harfi yok.:cherry: öğretmen adayım.:wiinkk: :rendeer:

Yani, umarım yoğun çalışma temposu sana şu iğrenç ''çet'' dilini unutturur. Aramıza düzgün Türkçe yazarak dönersin. Kolay gelsin... :rendeer:

Moderatör (forrap)
Hadi hayırlısı olsun...Umarım istediğin üniversite ve bölümü tutturursun.Ösym sağolsun her yıl öğrencilerin !!kazanmasını!! istediği için zaten çok fazla zorlanmıyacaksındır:pr:Bende geçen sene dersaneye gittim,kısmet değilmiş olmadı...Açık öğretim yazdım 4 yıllık işletme.Aslında aynı zamanda çalıştığım için sağlam bir üniversite olmadığı sürece doğuya veya herhangi bir ile gitme gibi bir şansım yoktu o yüzden açık öğretim daha uygun oldu(kazanamamış insan avuntusu gibi oldu ama:p).Bunları anlatmamın sebebi aman ne olur dersaneye gitmekle kalma derslere de sağlam bir şekilde çalış...Sistemin içine iyice ettiler zaten.Bu arada merak ettim hangi dersaneye yazıldın?

al bendende o kadar bende üni.ye hazırlanıorum cok sık giremicem beyler bayanlar allah emanet olun kib. allah kaza bela vermesin herkes dikkatli motor kullansın. :rendeer:

Hadi hayırlısı olsun...Umarım istediğin üniversite ve bölümü tutturursun.Ösym sağolsun her yıl öğrencilerin !!kazanmasını!! istediği için zaten çok fazla zorlanmıyacaksındır:pr:Bende geçen sene dersaneye gittim,kısmet değilmiş olmadı...Açık öğretim yazdım 4 yıllık işletme.Aslında aynı zamanda çalıştığım için sağlam bir üniversite olmadığı sürece doğuya veya herhangi bir ile gitme gibi bir şansım yoktu o yüzden açık öğretim daha uygun oldu(kazanamamış insan avuntusu gibi oldu ama:p).Bunları anlatmamın sebebi aman ne olur dersaneye gitmekle kalma derslere de sağlam bir şekilde çalış...Sistemin içine iyice ettiler zaten.Bu arada merak ettim hangi dersaneye yazıldın?

ewet haklısın ösym tüm iyi niyetiyle(!) hazırlıyor sınavları bakalım ne olucak:silent: bu arada final dersanesine gidiyorum.

ii hadi bakalım umarım istediğin bölümü kazanırsın
Türkçe de "w" harfi yok. öğretmen adayım.
ya benim Türkçeyle ilgili hiç bir sorunum yok aslında çok çok iyiyimdir bakma böyle yazdığıma msnden kalma el alışkanlığı:wiinkk: ama hatırlatmakta fayda görürüm dikkat ediyorsan sadece w harfinin mevcudiyetine değil "Türkçe de" kelimesindeki de ekinin birleşik yazılması gerektiğine de dikkat et:wiinkk: :p :p :p

Moderatör (forrap)
Final dersanesine dört tane kız arkadaşım gidiyordu.Rehberlik servisinden şikayet etti bir ikisi onun haricinde kötü bir metini duymadım.Birde bana hafta içi öğretim saatleri salakça gelmişti o yüzden oraya yazılmamıştım,bir sabah bi akşam bilmem ne:)Sana dersaneni sormam da bu yüzdendi,hemen hemen bütün dersaneler hakkında bilgim mevcut,hatta bütün dersaneler hakkında rapor bile çıkartabilirim:)(sadece birine gittim ama,bütün lise arkadaşları dersanelere gittiği için)Ben geçen sene kızılay dersanesine gittim(kıbrıs şehitlerinin sonundaki finalin orada)hiç memnun kalmamıştım mesela,bizim de sadece rehberlik servisi iyiydi:mrgreen: Gerçi hocalarda kaliteliydi...
Neyse işte,sana başarılar...Arada bir 5-10 dakika gir nete o kadardan bişey olmaz:):rendeer:

acaba kim dikkat edecek diye düşünüyodum bende.:mrgreen:
tamam tamam anladım Türkçe biliyon.:cat: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ewt arkadaşlar artık dersanem başlayacak o yüzden foruma nadiren giricem :pale: öss ye hazırlanıyoruz malum :pale: ama inş dokuz eylül üni. türkçe öğretmenliğini kazandıktan sonra yine sık sık gevezelik yaparım mt içinde:) ben yokken kadın-erkek çatışması olmasın lütfennn kaçırmayayım :p :p özlicem sizi:cat: :) :)

rene nerde yahu:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kolay gelsin lam umarım istediğin olur...
güzelsözler.gif :p
ben özleyecem
:rendeer:

ya.. gunduzleri calisirsin, aksamlari da ugrarsin. "nire gidiyn?" allah allaaah...

gi' mee...

ya.. gunduzleri calisirsin, aksamlari da ugrarsin. "nire gidiyn?" allah allaaah...

gi' mee...

niyetini bozdurma kızın
hatta yurda girsin kafasına yapıştırsın kitabı olmadı kafasına bi metalaksam yaparım kitaplar durur sürekli gözünün önün de
kız bu sene de kazanamasa babası everecek:queen: :mrgreen: :p
slient zor gelirse sorular benim gibi hepsini c yap :queen:
yabancı dil sınavına gir benim gibi üç beş yes no ay lav yu biliyon diye yabancı kal sınavda sorulara :mrgreen:
slient vardı canı sıkılan slient vardı canı sıkılan
Ders-anem geldi sıkıntı bitti :mrgreen:

Iyi Calismalar

Bu nasıl bir çalışma sitilidir tarzıdır dostlar...Üniversite sınavlarına yaklaşık 152 yıl önceden konsantre olmayı anlayamıyorum...

Tamam senin ataların bir savaş öncesi 2 yıl öncesinden hazırlaklara başlardı...Fetihler öncesi...Genlerin bunu emredebilir...

Fakata bu büyük konsantrasyonun nedeni nedir...Mt.Nete zaten belli aralıklarla yazıyordun...Hani bir Musti81 vakası değilsin...Musti81 den fazla mesaj atsan veya takip etsen hak vereceğim...Ama zaten 3-5 kelime yazarken şimdi ondandamı mahrum olcaz sevgili sistercım...Böyle dünyadan koparak Üniversiteye hazırlık zihninizde yeterince tahribat yapıyor zaten...Sonra Üniversiteye tabiri caizse kırık olarak girip iyice kayışı koparıyorsunuz...:p

Bknz...Şekil-2/a Khutuck...Şekil-2/b Cezerye nickli üyeler...:queen:

Bu nasıl bir çalışma sitilidir tarzıdır dostlar...Üniversite sınavlarına yaklaşık 152 yıl önceden konsantre olmayı anlayamıyorum...

Tamam senin ataların bir savaş öncesi 2 yıl öncesinden hazırlaklara başlardı...Fetihler öncesi...Genlerin bunu emredebilir...

Fakata bu büyük konsantrasyonun nedeni nedir...Mt.Nete zaten belli aralıklarla yazıyordun...Hani bir Musti81 vakası değilsin...Musti81 den fazla mesaj atsan veya takip etsen hak vereceğim...Ama zaten 3-5 kelime yazarken şimdi ondandamı mahrum olcaz sevgili sistercım...Böyle dünyadan koparak Üniversiteye hazırlık zihninizde yeterince tahribat yapıyor zaten...Sonra Üniversiteye tabiri caizse kırık olarak girip iyice kayışı koparıyorsunuz...:p

Bknz...Şekil-2/a Khutuck...Şekil-2/b Cezerye nickli üyeler...:queen:

Mete, insanlar bu yüzden başarılı oluyor. o savaşlar da bu yüzden kazanılmıştır belki de :wiinkk:

bence sen de zaman zaman deneyebilirsin :p

Şimdiden sana başarılar bende gecen sene dersaneye gittim ama internetten kopamadım malum bu sene bi daha hazırlanıyoz:pama hala netteyim:queen:

Final dersanesine dört tane kız arkadaşım gidiyordu.Rehberlik servisinden şikayet etti bir ikisi onun haricinde kötü bir metini duymadım.Birde bana hafta içi öğretim saatleri salakça gelmişti o yüzden oraya yazılmamıştım,bir sabah bi akşam bilmem ne:)Sana dersaneni sormam da bu yüzdendi,hemen hemen bütün dersaneler hakkında bilgim mevcut,hatta bütün dersaneler hakkında rapor bile çıkartabilirim:)(sadece birine gittim ama,bütün lise arkadaşları dersanelere gittiği için)Ben geçen sene kızılay dersanesine gittim(kıbrıs şehitlerinin sonundaki finalin orada)hiç memnun kalmamıştım mesela,bizim de sadece rehberlik servisi iyiydi:mrgreen: Gerçi hocalarda kaliteliydi...
Neyse işte,sana başarılar...Arada bir 5-10 dakika gir nete o kadardan bişey olmaz:):rendeer:
yav çoğu dershane iyi degilse bu kadar kazanan adam nerden cıkıyor.Bence senin arkadasların dersi dinlemiyor sonra kotu diyodur.(Nerden biliyorum çünkü aynısını bende yapıyordum:queen: :queen: )

Son düzenleme:
Mete, insanlar bu yüzden başarılı oluyor. o savaşlar da bu yüzden kazanılmıştır belki de :wiinkk:

bence sen de zaman zaman deneyebilirsin :p

Peki ya başarılı olamayınca bu yenilgi diye adlandırdığımız şeyin altından kalkamayan psikolojiler ne yapsın...1 yılımız yandi diye ben ailemin yüzüne nasıl bakarım diyen genç dimağlar ne yapsın...Bu kadar çalışıp kazanamayan ve kazanıpda istediği tercih çıkmayıp geleceğine karar verdiğinin bilincinde olmayan madem kazandım gideyim bariciler ne yapsın crato...

Bak sen okudun noldu...Başımıza şipşakcı oldun...:queen:

(Bilirsin cahal toplumlarda sanat espri konusu olur...):p

Konuyla alakasız C.E.Z.A. dan bir alıntı...

Resmedil ve resmol
kansız rap bu tek yol gördüğüm bu her şey hep rol
Varsa yoksa petrol
kaybeder her despot
Underground da yektik hem efekttik
renkli dünyamızda yok güneş kaybettik
Bu hastalıklar epidemik mikropsa diplomalı bir program
işte problem burada akademik hologram
Kaç kilogram edebilir bu progressive deneyler
hadi ordan andımız mı vardı kardı yoldan geçmeyi biz seçmedik
bu buzlar eriyecektir elbet
birgün gelir savaşlar aynı tablolarda ağlatır
diken ve gül çok ağlamış bu dünya bahçesinde
dağlanır bu gözler barış yalan savaşsa gerçek
savaşma gerzek anlaşmış herkes
dayanmış hançer kafanda mavzer
önünde penzer mezarsa mahzen
felaketi bir bilsen istemezdin
erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar