- Konu Yazar
Pendik D-100 karayolunda meydana gelen olayda iddiaya göre, emniyet şeridinde ilerleyen Seydioğlu Baklavaları'nın sahibi olduğu ortaya çıkan Hüseyin ve Hasan Sel kendisine yol vermeyen aracın önüne aniden geçerek durdu. Daha sonra içerisinde hamile bir kadının da bulunduğu aracın dikiz aynasını kıran Hüseyin Sel otomobilin üzerine çıkıp zıplamaya başladı. Şirketin sahiplerinden trafik terörü estiren Hüseyin Sel yaptığı yazılı açıklamada "ani rahatsızlık geçiren annelerinin yanına gitme gayreti içinde" olduğu vurgusu yapıldı. Son dakika bilgisine göre, hamile kadının içinde bulunduğu araca saldıran Hasan Sel karakola giderek teslim oldu. Şüpheliler, polis merkezindeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi
-----------------------------------------------
Mutlaka denk gelen olmuştur bu habere. Maltepede otomobil ile yol verme tartışması ve sonrasında olanlar. Aynı benzer bir durum eşiminde başına gelmişti ve otomobiliyle önünü kesen maganda aynı bu şekilde arabanın kapılarını açamadığı için küfürler savurup arabanın üzerine çıkmıştı. Eşim ağlayarak polisi aradığında polislerin kendisine verdiği cevap yapabileceğimiz birşey yok, şikayetçi olmak istiyorsanız karakola gelin. Daha sonrasında 1 yıla yakın süren bir davanın ardından mahkemenin takipsizlik kararı verdiği bir dosya olmuştu.
Şimdi forumda polis arkadaşlarımında az çok siyasetle uğraşan arkadaşlarımında olduğunu varsayarak sizlere sormak istiyorum. Adalet mi ulan bu ? Polisin işi değil, hakimin işi değil, cumhurbaşkanının işi değil, milletvekillerinin işi değil ... Eee kimin işi bu trafikte kanunu sağlamak ??
Başkan gelince yollar kesiliyor talimat gelince türkiyenin heryerinde cezalar kesiliyor. Hiç mi vicdanı sızlamıyor bu memur arkadaşların. Sırf bu yüzden mesleği bırakan 4 5 arkadaşım var ( polis, avukat ). Bukadar mı muhtaç duruma geldik ? Duyarsız kalıp ben ekmeğimdeyim kafasıyla devam edilirse yarın aynısını çoluğunuz çocuğunuz, karınızın, kızınızın başına gelir ozaman hissetmeye başlarsınız. Polise soruyorum neden yolu kapatıyorsunuz emir böyle diyor.. Ötekine soruyorum bana egzozdan yazdınız geçene niye yazmıyorsunuz abi o geçti gitti bize yerimizden hareket etmememiz emredildi diyor.. Umarım bir gün sistemin kölesi olmaktan vazgeçip kanuna aykırı emirleri kabul etmeyip doğru kararlar verebilen vicdanlı bir topluma sahip oluruz.
https://www.haberturk.com/pendik-te-maganda-dehseti-hamile-kadinin-da-icinde-oldugu-araca-saldirdi-2502115
Son düzenleme: