Bugün artçılı 150 gidiş 150 dönüş toplam 300 km yol yaptım. Artçının vaziyet fena seleye lanet ediyor resmen. Keza benimde öyle. En kısa zamanda güzel bir sele yaptırıp, arka artçı ayaklıklarının titreşimini de azaltmak için çonta kullanıcam
Bugün artçılı 150 gidiş 150 dönüş toplam 300 km yol yaptım. Artçının vaziyet fena seleye lanet ediyor resmen. Keza benimde öyle. En kısa zamanda güzel bir sele yaptırıp, arka artçı ayaklıklarının titreşimini de azaltmak için çonta kullanıcam
Yemin ediyorum makineyi yeniden tasarlıyorsunuzSizin kadar motorunu seven başka adam görmedim. Dekerlerinize daş değmesin...

Keşke ben de kendime işçilik yazabilsem
Usta bişey sorucam, rahatsiz edici bir titreşim var mı motorda , bir de yüzelliligi için motorun ağırlık dagiliminda on kısmı oldukca hafif ve yolculu kullanırken biraz yokusta istemsiz tekere gelir gibi hali var diyorlardi, bu konuda herhangi bir rahatsızlığın oldu mu yüzseksenliğinde ?
Usta ben cnc tornada,vulkolon denilen malzemeden(prograsif kaliplarda gazli yay yerinede kullanilir,ne çok sert nede yumuşak,kestamitten,polyemitten daha yumuşak) ozel burç yaptim,
Motorun içinden geçtim.
On salincak
Orta salincak
Ust salincak
Bolgelerindeki civata yerlerine taktm.
Motor titrese bile bana gelmiyor,gerisi hikaye.
Cbf li ybr li,inazumali arkadaşlar inat etti titrer eder diye,bindiler suratlar mokoko,kelekler,hala iskender ismarlayacak..
Makina fısır fısır,yokuşta tekere gelmedi hiç.ben insan gibi kalkiyorum,amma yolu bulunca uzatirim.
Başkan senin o ilk cümlede sarfettiğin güzel sözler benim motordaki titreşimin hissedilmesini de azaltır mı?
Estgf,
Ağam senin motor benim motora oranla daha az titreşimsiz.
Denemekte fayda var,amma senin alt motor kulaklarina yanaşmak mesele.
Başkan sen hele bir yol yordam göster. Fizanda bile olsa çözüm, gideyim bulayım.
Karenajlari soy,
Motor kulaklarinin detayli resimlerini ekle buraya.
Biraz kafa yorayim.
Paşam,
Rezonans hangi kisimlarda etkili?
Peg
Gidon
Depo
Sele
Hepsi
??