100 kisi birak derse forumu birakicam (Anketli)

100 Kişi Git der ise, forumu terk edeceğim.

• Git

Oy: 140 70.4%
  • Gitme

Oy: 59 29.6%

• Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler arkadasim. Toparlanmasi gereken bir toplum ahlakimiz var ama her gecen gun kotuye gittigi asikar. Davranis ve duygular utanmazliktan cikip tarz ve moda olmus. Adamlik mi ? Sanirim en son adamlar abilerimiz ve babalarimiz....

bundan 3-4 sene önce senin gibi troller yoktu. bu forum daha yetişkin daha saygılı bir platformdu. insanlar biriyle tanışır trollemeden hatalarını düzeltirdi. senin gitmene sevinirim, ama sadece sen değil. senin gibi temizlenmesi gereken ve elinden motorsikleti alınması gereken bir çok insan var.

HUN

ooo hachiko evde viski nasıl yapılır linki de sağ ust köşede sinan akçıl feat hande yener dinlerken röpteşambır ve purolarımızla vururmuyuz birer kadeh?

ooo hachiko evde viski nasıl yapılır linki de sağ ust köşede sinan akçıl feat hande yener dinlerken röpteşambır ve purolarımızla vururmuyuz birer kadeh?

Vay nasıl ifşa olduk iyi mi :D Yakınsan gel başım üstüne :D Süper oluyor :D

Arkadaşlar bu miğdesiz halen buralarda geziyor. Girip duvarına işeyin (yani yazın). Bu herhalde 10-12 yaşlarında bir çocuk . Yoksa böyle kendi kendini şey ettirmezdi.Bunun motoru olduğunada inanasım gelmiyor. Olsada ehliyeti yoktur. Yetkililer bu işe bir el atsın bir zahmet. Yoksa bu tarz seviyesizlerle aynı ortamda bulunmak istemedigim için ben formdan ayrılacağım.
Gereğinin yapılmasını arz ederim..

Arkadaşlar bu miğdesiz halen buralarda geziyor. Girip duvarına işeyin (yani yazın). Bu herhalde 10-12 yaşlarında bir çocuk . Yoksa böyle kendi kendini şey ettirmezdi.Bunun motoru olduğunada inanasım gelmiyor. Olsada ehliyeti yoktur. Yetkililer bu işe bir el atsın bir zahmet. Yoksa bu tarz seviyesizlerle aynı ortamda bulunmak istemedigim için ben formdan ayrılacağım.
Gereğinin yapılmasını arz ederim..

Hakikaten ha şunu postalayın beka sorunu oldu keloğlan..

Git abi git seni profil resmini gördükçe içten mide bulantısı oluyor yeminle şaka yapmıyorum..

Motosikleti
D400
tekrar tekrar diyorum, yönetim bu işe el koymalı. :queen:

An itibari ile konunun içinde öyle bir kenardan sessiz, sessiz bakıp gidiyor ya insan yinede bir garip oluyor.

En azından yeni konu mesaj falan atmıyor. Umarımda atmaz. İnsan olan bu kadar lafın ardından basar gider.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yerinde olsam sırf zevkine görünürdüm paylaşma yapmadan. Her adımını takip eden gizli hayranı çok sonuçta :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Değerli arkadaşlar inceleme yaptım ettim sonunda bir karara vardım ankete dış güçler müdahale etti ben mossad cia veya kgb siber saldırı yaptığını düşünüyorum

ali-ihsan-yavuz_3771_b.jpg

Kaybetmemem gerekiyordu ben sosyal ve demokrat bir insan değilim düşüncelerinize saygılı biri değilim karşımdakine değer veren biri değilim kendi adıma verdiğim bir karar ile şaibe karıştığını düşünüyorum fark etmesem de bir şeyler oldu bu sebeple anket sonuçlarını dikkate almıyorum

ama düşüncelerini zede önem vermiyorum

Forumda aktif üyeliğim devam etmektedir yeni videolarla yeni fotograflar ile aranızda olmaya devam ediyorum

Eğer dış güçler müdahale etmeseydi ben kesinlikle 500 oy ile kal gardaşım yazması gerekiyordu, öyle olmadı demekki birşey oldu

Hepinizi saygı ile selamlamıyorum kendi kafamda takılmaya devam ediyorum

Kipssss hepinizi seviyorum

Değerli arkadaşlar inceleme yaptım ettim sonunda bir karara vardım ankete dış güçler müdahale etti ben mossad cia veya kgb siber saldırı yaptığını düşünüyorum

https://www.haberler.com/trend/61/ali-ihsan-yavuz_3771_b.jpg

Kaybetmemem gerekiyordu ben sosyal ve demokrat bir insan değilim düşüncelerinize saygılı biri değilim karşımdakine değer veren biri değilim kendi adıma verdiğim bir karar ile şaibe karıştığını düşünüyorum fark etmesem de bir şeyler oldu bu sebeple anket sonuçlarını dikkate almıyorum

ama düşüncelerini zede önem vermiyorum

Forumda aktif üyeliğim devam etmektedir yeni videolarla yeni fotograflar ile aranızda olmaya devam ediyorum

Eğer dış güçler müdahale etmeseydi ben kesinlikle 500 oy ile kal gardaşım yazması gerekiyordu, öyle olmadı demekki birşey oldu

Hepinizi saygı ile selamlamıyorum kendi kafamda takılmaya devam ediyorum

Kipssss hepinizi seviyorum

madem kimsenin düşüncesine önem vermiyorsun, millete düşüncesini sorup niye anket yapıyorsun arizona kertenkelesi.
Takıl kafana göre , utanmadan birde yazmış gurusuz , şeref yoksunu ,haysiyetine selam söyle.
Adamsın adamın olmadığı yerde ...

Motosikleti
D400
gercek fotoğraflarını da paylaştıgına göre çıktı alıp sokak sokak gezip duvarlara "sahibinden satılıktır" diye paylaşacagım.

bir insan bu kadar istenmediği yerde nasıl kalır yav.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ağır şeyler yazmışsınız ayıp olmuş.
Her zamanki gibi küfredenleri paylaşımın altındaki butona basıp şikayet ettim. Tavsiye ederim. Birden fazla uyarı gelince silip uyarıyor (veya belki ceza veriyor) adminler.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Ben de gitmesi yönünde oy kullanmıştım. Fakat senet imzalattırmadık kendisine. Gitmiyor diye küfür etmek yanlış. Şimdi küfür edenler ceza alırsa "Dimyat'a pirinç almaya giderken evdeki bulgur gitti" durumu olmaz mı?

Çok ağır şeyler yazmışsınız küfürler felan aaaaa ne kadaaaa ayııııpppppp... :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar