Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Evlen kurtul sende be kardeşim. Hem eşinle binebilecegin endro bi motor alır uzun seyahatlere çıkarsın . Kimbilir belkide o hoşlanmadığın gs cilerden olup çıkarsın :)

Ben gs’ci olurum da o gs’cilerden olmam. Bak şimdi gene uykum kaçtı. Bakalım bu gece nereye giderim?

Ben gene silivrideyim. Millet yanıyor sıcaktan :)

Kalkıyorum şimdi. Yeter gari...

Aslında ben söylemişim. Bakalım bu gece nereye giderim die. Hiçbir yerden teklif gelmeyince bende Silivri’ye geçtim. Hatta iş çıkışı gibi de gidebilirim belki. Bugün motorla işe geldim. Bilmiyorum ama emin değilim. Aslında aynı mekandan da sıkıldım biraz. Kendi mekanım gibi hissetmeye başladım.

Aslında ben söylemişim. Bakalım bu gece nereye giderim die. Hiçbir yerden teklif gelmeyince bende Silivri’ye geçtim. Hatta iş çıkışı gibi de gidebilirim belki. Bugün motorla işe geldim. Bilmiyorum ama emin değilim. Aslında aynı mekandan da sıkıldım biraz. Kendi mekanım gibi hissetmeye başladım.

Kardeşim hep aynı yere bağlı kalma silivri de güzel yerler var , hatta festival bu gece itibari ile faliyete geçti oralara takıl biraz kısmetse yarın aksam bende orda olmayı düşünüyorum .Kısmetse denk gelirsek belki görüşürüz.

Hep aynı yere takılırım ben. Servisinden memnunumdur ve paramın hakkını aldığıma inanıyorumdur. Hatta birazdan da basar giderim herhalde. Uyumaya çalışıyorum. Başarabilirsem yatacağım, başaramazsam çıkarım.

Hep aynı yere takılırım ben. Servisinden memnunumdur ve paramın hakkını aldığıma inanıyorumdur. Hatta birazdan da basar giderim herhalde. Uyumaya çalışıyorum. Başarabilirsem yatacağım, başaramazsam çıkarım.

Hep aynı yere takıldığını biliyorum. Hatta bir aralar bahsetmiştin , hani şu nargilesi leş diye tabir ettiğin mekandı. :)
Madem paranın karşılığını aldığını düşünüyorsun kendini rahat hissediyorsun o zaman sorun yok. Sıkılıyorum biraz dediğin için öneride bulundum sadece.

Yok abi nargilesi düzeldi. Çopırcıların stantta oturuyordum demin. Bakın dedim siz burada çoksunuz ama ben iyi kaçarım ona göre die de postamı koydum :p

Şimdiden festival alanı yoğun. Havada sıcak. Bence boşuna evdesin. Uyku tutmuyor beni ondan çıkıp yoruyorum kendimi sonra geri dönüyorum. Bir ara ufoz’u kandırıp birşeyler ısmarlayacağım. Boşa çıkmasını bekliyorum. Silivri’de benim motoru görürsen de bu motorun sahibi kim die yanına parler. Ben seni bulurum :bounce:

Yok abi nargilesi düzeldi. Çopırcıların stantta oturuyordum demin. Bakın dedim siz burada çoksunuz ama ben iyi kaçarım ona göre die de postamı koydum :p

Şimdiden festival alanı yoğun. Havada sıcak. Bence boşuna evdesin. Uyku tutmuyor beni ondan çıkıp yoruyorum kendimi sonra geri dönüyorum. Bir ara ufoz’u kandırıp birşeyler ısmarlayacağım. Boşa çıkmasını bekliyorum. Silivri’de benim motoru görürsen de bu motorun sahibi kim die yanına parler. Ben seni bulurum :bounce:

Ben Nihat'la beraberdim. Eski Harley'inin çantaları duruyormuş. İşe yaramıyor deyince yeğenin motora takmak için aldım.
Nasıl getirdiysem motorlada getirdim :)

Bu arada artık angrypower 'ın da ayağı iyice silivri ye alıştı ,bu başlığıda artık Silivri ye gidiyorum olarak değiştirsen mi acep :)

Bugün nereye gitsem acaba? Cidden kendi kendime aranır oldum. Pazar kendime iş kitledim. Bugün sıkıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar