Tekrardan soluğu Silivri’de aldım bu saatte. Benzin zammı öncesi Silivri’den benzinimi de aldım mis gibi.
Ya kardeşim sen tam bir rotasız kaptansın , ne zaman hangi delikten çıkacağın belli değil.
Tekrardan soluğu Silivri’de aldım bu saatte. Benzin zammı öncesi Silivri’den benzinimi de aldım mis gibi.
Perşembe'den Pazar'a kadar sürecek abi. Hatta Nihat Abi'leri falanda kandır. Accık iş dışında nefes alsın.
Abi evlilik muhabbetleri ile bunalttılar. Benim suçum yok walla.
Evlen kurtul sende be kardeşim. Hem eşinle binebilecegin endro bi motor alır uzun seyahatlere çıkarsın . Kimbilir belkide o hoşlanmadığın gs cilerden olup çıkarsın![]()
Ben gs’ci olurum da o gs’cilerden olmam. Bak şimdi gene uykum kaçtı. Bakalım bu gece nereye giderim?
Ben gene silivrideyim. Millet yanıyor sıcaktan
Kalkıyorum şimdi. Yeter gari...
Aslında ben söylemişim. Bakalım bu gece nereye giderim die. Hiçbir yerden teklif gelmeyince bende Silivri’ye geçtim. Hatta iş çıkışı gibi de gidebilirim belki. Bugün motorla işe geldim. Bilmiyorum ama emin değilim. Aslında aynı mekandan da sıkıldım biraz. Kendi mekanım gibi hissetmeye başladım.
Hep aynı yere takılırım ben. Servisinden memnunumdur ve paramın hakkını aldığıma inanıyorumdur. Hatta birazdan da basar giderim herhalde. Uyumaya çalışıyorum. Başarabilirsem yatacağım, başaramazsam çıkarım.
Yok abi nargilesi düzeldi. Çopırcıların stantta oturuyordum demin. Bakın dedim siz burada çoksunuz ama ben iyi kaçarım ona göre die de postamı koydum
Şimdiden festival alanı yoğun. Havada sıcak. Bence boşuna evdesin. Uyku tutmuyor beni ondan çıkıp yoruyorum kendimi sonra geri dönüyorum. Bir ara ufoz’u kandırıp birşeyler ısmarlayacağım. Boşa çıkmasını bekliyorum. Silivri’de benim motoru görürsen de bu motorun sahibi kim die yanına parler. Ben seni bulurum :bounce:
Bu arada artık angrypower 'ın da ayağı iyice silivri ye alıştı ,bu başlığıda artık Silivri ye gidiyorum olarak değiştirsen mi acep![]()
Ben liseyi silivride okudum. Hiç kopamadımki lanet yerden :queen:
Bugün nereye gitsem acaba? Cidden kendi kendime aranır oldum. Pazar kendime iş kitledim. Bugün sıkıntı