- Konu Yazar
Öncelikle selamlar,
Sıkıcı bir süreç beni bekliyor biliyorum, ustalarımın fikrine ihtiyacım var.
Akşam kampa gittim, çadırımı kurdum ve motosikletimi parkettim, yanımda acemi bir motorcu vardı ama artçım olarak, 200 mt kadar kullanmasına izin verdim akşam üzeri,
Gidip geldi, park ettiği yere dikkat etmemiş, bende kontrol etmedim ve motorum yana düştü. Aynam kırıldı birde ufak tefek çizik oldu, dayak yesem bukadar üzülmezdim doğrusu.
Hiç çalıştırmadım bidaha, yola çıkana kadar.
Bügün dönüşe geçtiğimde, sürüş halindeyken birden gaz yememe ve boğulma gibi yığıldı, aklıma ilk gelen krank oldu tabi ama şunu belirteyim, aldığım günden beri 120 km/h geçmedim ve çok titiz kullanırım.
Bu durumu ustama soracaktım, telefona Cvp vermedi SMS yazınız diye SMS attı, normalde böyle yapmaz, yardımcı olan biriydi, sonrasında motorumun kitlediğini yazdım,
Marş almazsa kitlemiştir yazdı, marşa basayımmı diye sordum, SEN BİLİRSİN yazdıyala, bidaha bişey yazmadım ki zaten tamiri ona yaptırmayacağım,
Bunu ayrıca belirttim ki ustalarımın halini görelim diye, neyse fazla uzattım.
Soruma geçeyim,
Motor krank mı kırdı, kitledi mi?
Yada başka bişey olabilir mi?
Marşa basınca gıyk ediyor ama marşı uzun basmadım.
Bunun yana yatmasıyla bir alakası olabilir mi?
Kapalı kutu ama tahmini fiyatı nasıl belirlenecek,
Kimseye güvenmiyorum usta olarak, servise mi yaptırmalı?
Son olarak, çalıştığım yerden çıkışımı alıcam önümüzdeki hafta, motorumu değiştirmeyi düşünüyordum ve durum yazdığım gibi oldu, şimdi yaptırıp ta mı satmak lazım yoksa bu şekilde alan olur mu?
Teşekkür ederim şimdiden, Kazasız sürüşler.
Sıkıcı bir süreç beni bekliyor biliyorum, ustalarımın fikrine ihtiyacım var.
Akşam kampa gittim, çadırımı kurdum ve motosikletimi parkettim, yanımda acemi bir motorcu vardı ama artçım olarak, 200 mt kadar kullanmasına izin verdim akşam üzeri,
Gidip geldi, park ettiği yere dikkat etmemiş, bende kontrol etmedim ve motorum yana düştü. Aynam kırıldı birde ufak tefek çizik oldu, dayak yesem bukadar üzülmezdim doğrusu.
Hiç çalıştırmadım bidaha, yola çıkana kadar.
Bügün dönüşe geçtiğimde, sürüş halindeyken birden gaz yememe ve boğulma gibi yığıldı, aklıma ilk gelen krank oldu tabi ama şunu belirteyim, aldığım günden beri 120 km/h geçmedim ve çok titiz kullanırım.
Bu durumu ustama soracaktım, telefona Cvp vermedi SMS yazınız diye SMS attı, normalde böyle yapmaz, yardımcı olan biriydi, sonrasında motorumun kitlediğini yazdım,
Marş almazsa kitlemiştir yazdı, marşa basayımmı diye sordum, SEN BİLİRSİN yazdıyala, bidaha bişey yazmadım ki zaten tamiri ona yaptırmayacağım,
Bunu ayrıca belirttim ki ustalarımın halini görelim diye, neyse fazla uzattım.
Soruma geçeyim,
Motor krank mı kırdı, kitledi mi?
Yada başka bişey olabilir mi?
Marşa basınca gıyk ediyor ama marşı uzun basmadım.
Bunun yana yatmasıyla bir alakası olabilir mi?
Kapalı kutu ama tahmini fiyatı nasıl belirlenecek,
Kimseye güvenmiyorum usta olarak, servise mi yaptırmalı?
Son olarak, çalıştığım yerden çıkışımı alıcam önümüzdeki hafta, motorumu değiştirmeyi düşünüyordum ve durum yazdığım gibi oldu, şimdi yaptırıp ta mı satmak lazım yoksa bu şekilde alan olur mu?
Teşekkür ederim şimdiden, Kazasız sürüşler.
Son düzenleme: