30.000-35.000 TL arası Alınabilecek 4 Silindir Motosikletler

ahe

"Temizi temizi" gibi bir takıntınız varsa, 4 silindir olsun diye takıntınız varsa ki en anlamadığım bu, en ekonomik çözüm XJ6.
Milletin yorumları kendisinden daha komik. İki kitle farkettim, bir kesim deli gibi savunuyor toz kondurmuyor, MT07 de neymiş falan diyor, diğer bir kesim de 250'lik muamelesi yapıyor.

İki kesimin de saçmaladığının farkında olarak alınabilir, sorun çıkarmayacak, ucuz amortisör ve frenlere sahip bir bağlangıç 600'lüğü kendisi. Gitmiyor denmesine bir yorum yapamayacağım, kime göre neye göre. İstanbul'da hemen her yerde ilk viteste tam gaz verildiğinde ya arkası oynuyor, ya da kafası yukarı geliyor, demek ki fizik kanunlarına göre motor gayet gidiyor. Beklenti 600RR gibi bişeyse de, elma yiyip domates tadını konuşmanın anlamını merak ediyorum.

Ben motorumu (XJ6F) çok eleştiriyorum, ama yani söylenen şeylere baktığımda, olumsuz olan yazıların çoğu da komik komik şeyler. İlk 600'lük değilse, temizi egzozsuzu bulunursa da eski 600FA'yı sayılan tüm motorların önünde tercih ederim. Adam gibi amortisör, adam gibi motorlar, daha güçlü blok.

600FA çok severimm :flower:

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
"Temizi temizi" gibi bir takıntınız varsa, 4 silindir olsun diye takıntınız varsa ki en anlamadığım bu, en ekonomik çözüm XJ6.
Milletin yorumları kendisinden daha komik. İki kitle farkettim, bir kesim deli gibi savunuyor toz kondurmuyor, MT07 de neymiş falan diyor, diğer bir kesim de 250'lik muamelesi yapıyor.

İki kesimin de saçmaladığının farkında olarak alınabilir, sorun çıkarmayacak, ucuz amortisör ve frenlere sahip bir bağlangıç 600'lüğü kendisi. Gitmiyor denmesine bir yorum yapamayacağım, kime göre neye göre. İstanbul'da hemen her yerde ilk viteste tam gaz verildiğinde ya arkası oynuyor, ya da kafası yukarı geliyor, demek ki fizik kanunlarına göre motor gayet gidiyor. Beklenti 600RR gibi bişeyse de, elma yiyip domates tadını konuşmanın anlamını merak ediyorum.

Ben motorumu (XJ6F) çok eleştiriyorum, ama yani söylenen şeylere baktığımda, olumsuz olan yazıların çoğu da komik komik şeyler. İlk 600'lük değilse, temizi egzozsuzu bulunursa da eski 600FA'yı sayılan tüm motorların önünde tercih ederim. Adam gibi amortisör, adam gibi motorlar, daha güçlü blok.

Valla hocam xj6 f için ilk izlenimlerim, yakıt konusunda gayet uygun geldi bana, gidişi duruşu ve kararlılığında bi sorun göremedim, ki bende abs yok, hiç absli motor sürmedim, viraja giriş çıkışlar stabil, herhangi bir saçmalama söz konusu değil, kilo konusunda inazumaya alışkın biri olarak ağırlık çok aşırı farkettirmedi fakat şu gerçekki motor ağır abi :D

gidon yükseltme, çantalar gibi bi takım eklemeler yapılırsa sport turing olma yolunda başarılı bir motosiklet olduğunu düşünüyorum.
gücü ve gidişi benim epey bir ateşimi aldı şuan, artçılı hiç sürmedim henüz. orta segmente geçiş motoru olabilir, mt7'den daha güvenli daha oturaklı olduğu da apaçık ortada. bu motor olmasa er6f düşünüyodum, nasip değilmiş. piyasada 'temizini bulmak zor' diye bir konu var, napayım yani aşık olduğum gsr600'e mi bakayım? müthiş bir alet ama almam, ducati 696'ya da epey hallendim ama bakım desmo olayları zengin işi olduğunu gösteriyo zaten. örnek verilen motorlara bak, malum sitede 3-5 tane ilanı olan motorlar. o kadar çok ki hangisini alam ben ya diye kafan karışıyor :D o işleri geçiniz, motorun seceresini bilmeden girilmez o topa.

daha sonra az daha koy cb650f al diyebilirim kendime. mt serisine asla bulaşmayacağımı biliyorum şimdilik bu kadar :)

Senin eleştirdiğin konuları da alabiliriz hocam xj6 konusunda fikrimiz olsun..

Son düzenleme:
xj6 ucuza 4 silindir kullanmak isteyen kullanıcı için üretilmiş motosiklettir.

+ lar:

- Remap edilmiş pamuk gibi 4 silindir
-Kullanim rahatlığı

- ler:

- On amortisör eh işte
-Arka amortisör pro_link değil , ehh iste
-Elektronik hic birşey yok
-Gostergesi berbat hiçbir şey yok
-4 silindir 78 bg ama gidiş o kadar değil gibi
-Limitlerde kullanima şase , süspansiyon dolayisi ile uygun değil , gazlama motoru hiç değil

Biraz gömdüm makinayı ama durum bu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt7'den daha güvenli daha oturaklı olduğu da apaçık ortada.

Öncelikle hayırlı olsun. Zevkle, kazasız belasız, güle güle kullanmanızı dilerim.

Mutlaka daha oturaklıdır, stabildir, ancak daha güvenli olarak düşünmezdim şahsen. Güvenlik açısından ABS ve TC ihmal edilebilecek özellikler değil. Fırsat oluştuğunda böyle bir modele geçmenizi öneririm.

ahe

xj6 ucuza 4 silindir kullanmak isteyen kullanıcı için üretilmiş motosiklettir.

+ lar:

- Remap edilmiş pamuk gibi 4 silindir
-Kullanim rahatlığı

- ler:

- On amortisör eh işte
-Arka amortisör pro_link değil , ehh iste
-Elektronik hic birşey yok
-Gostergesi berbat hiçbir şey yok
-4 silindir 78 bg ama gidiş o kadar değil gibi
-Limitlerde kullanima şase , süspansiyon dolayisi ile uygun değil , gazlama motoru hiç değil

Biraz gömdüm makinayı ama durum bu.

Sonunda beni anlayan birileri çıktı tşk

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Öncelikle hayırlı olsun. Zevkle, kazasız belasız, güle güle kullanmanızı dilerim.

Mutlaka daha oturaklıdır, stabildir, ancak daha güvenli olarak düşünmezdim şahsen. Güvenlik açısından ABS ve TC ihmal edilebilecek özellikler değil. Fırsat oluştuğunda böyle bir modele geçmenizi öneririm.

Mutlaka oyledir her birinizin yorumlari onemli, karsilastirma sansi buldukca konu netlesir zaten :)

Henuz diger babalara binemedim:) guvenli derken teknolojiyi kastetmedim hocam, gaz tepkisi, motorun karakteri, akici gidis bana gayet iyi geldi acikcasi, mt kilosuna gore guclu alet, agirlik merkezi sebebiyle virajlari daha sikintili, o sebeple kafaya gecme ihtimali daha yuksek :) sonuc olarak bu siniftaki tum motorlar hata kaldirmaz bolbol calismak lazim.

Limitlerde kullanmak icin piste cikacaksin zaten aksi durumda istedigin kadar kendine guven biyerde patlama riski cok yuksek.

Benim amacim motorlari cafenin onune park edip sabaha kadar teknik analiz muhabbeti degil :) yol yapacaz baba, yeri geldiginde tatli tatli uzariz falan:) bu evrede her turlu ihtiyacimi karsiliyor. Ayrica stock egzos sesi muthis :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

Sonunda beni anlayan birileri çıktı tşk

Bak adam siralamis ne guzel, madem biliyosun bunlari o engin bilgilerinden mahrum koma olm insanlari :D
Olucak olucak:))

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
mt07 den sonra xj6 da fazer6 da gitmiyormuş gibi geldi bana. Top speed yüksek olsada torklu makinadan sonra hantal geliyorlar. Ama ikiside ekonomik 4 silindir. Öyle ki gurubumuzdaki xj6 ların lakabı fakir 4 silindiri 😀

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
mt07 den sonra xj6 da fazer6 da gitmiyormuş gibi geldi bana. Top speed yüksek olsada torklu makinadan sonra hantal geliyorlar. Ama ikiside ekonomik 4 silindir. Öyle ki gurubumuzdaki xj6 ların lakabı fakir 4 silindiri

Kardesim ben bunu bilerek aldim zaten sorun yok yani :) mt07 sevmiyorum bende ilk ciktigi gunden beri isinamadim :) yapacak bisey yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardesim ben bunu bilerek aldim zaten sorun yok yani :) mt07 sevmiyorum bende ilk ciktigi gunden beri isinamadim :) yapacak bisey yok.

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin hocam, ben muhabbet dönüyor diye yazdım. Zibilyon kişinin hayali olan bi motosiklet sana nasip olmuş daha ne olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
mt kilosuna gore guclu alet, agirlik merkezi sebebiyle virajlari daha sikintili, o sebeple kafaya gecme ihtimali daha yuksek :)

Agirliga gore guclu olmasi korkutmasin sizi. Daha ekstrem olarak kendi motosikletimi ornek gostereyim. XJ6'dan daha hafif, ama 180 beygir. Ama acik farkla simdiye kadar kullandigim en rahat ve guven verici motosiklet. Viraj ortasinda gazi koklesem dahi bir sey olmuyor, ki normal motosiklette highside sebebidir, cunku yere aktaramayacagi gucu uretmiyor ECU, elimle n'aparsam yapayim.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin hocam, ben muhabbet dönüyor diye yazdım. Zibilyon kişinin hayali olan bi motosiklet sana nasip olmuş daha ne olsun.

Tesekkur ederim kardesim iyi dileklerin icin, hepimiz icin gonlumuzde yatan guzellikler nasip olsun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------

Agirliga gore guclu olmasi korkutmasin sizi. Daha ekstrem olarak kendi motosikletimi ornek gostereyim. XJ6'dan daha hafif, ama 180 beygir. Ama acik farkla simdiye kadar kullandigim en rahat ve guven verici motosiklet. Viraj ortasinda gazi koklesem dahi bir sey olmuyor, ki normal motosiklette highside sebebidir, cunku yere aktaramayacagi gucu uretmiyor ECU, elimle n'aparsam yapayim.

Ne guzel abi:) her yemegin ayri tadi var. barkin abinin dedigi gibi hayatta kalip torunlarimizla bir omur boyu surelim su aleti, firsat buldukca gazlayalim, gerisi lafi guzaf.

ahe

Tesekkur ederim kardesim iyi dileklerin icin, hepimiz icin gonlumuzde yatan guzellikler nasip olsun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------

Ne guzel abi:) her yemegin ayri tadi var. barkin abinin dedigi gibi hayatta kalip torunlarimizla bir omur boyu surelim su aleti, firsat buldukca gazlayalim, gerisi lafi guzaf.

abi konuyu açan sen değilsin ama motoru sen aldın sjfdlssdfs :queen: çok garip olaylar dönüyor burada konu sahibi arkadaş ne yaptı acaba

abi konuyu açan sen değilsin ama motoru sen aldın sjfdlssdfs :queen: çok garip olaylar dönüyor burada konu sahibi arkadaş ne yaptı acaba

Tamamen bir kafa karışıklığı ama XJ6F hiç aklımda olmayan bir modelken şimdi onunda bir yeri var.Bu arada MT07 benim gibi aile babası insanlar için biraz problem olacağını düşünerek çok sıcak bakmıyorum.2007 model cbr1000rr lar için ne söyleyebilirsiniz,alınır mı?

ahe

Tamamen bir kafa karışıklığı ama XJ6F hiç aklımda olmayan bir modelken şimdi onunda bir yeri var.Bu arada MT07 benim gibi aile babası insanlar için biraz problem olacağını düşünerek çok sıcak bakmıyorum.2007 model cbr1000rr lar için ne söyleyebilirsiniz,alınır mı?

hocam aile babasıysan neden 1000rr bakıyon al bi vstorm geç :queen:

Şu sitede okuduğum en hoş mesaj :)

Şu sitede okuduğum en hoş mesaj :)

Ben mi yanlış biliyorum mt07 1000rrdan daha tehlikeli diyolar.:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Şaka bir yana valla boşverdim 4 silindiri.Bu paralara çok zor gibi görünüyor.Peki hala bu paralara alınabilecek en iyi motor xj6f midir?Ciddi ciddi hoşuma gitti xj6f.Yedek parça problemi filan çok yaşarmıyız bu modelde?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

1000'lik motosikletle amacım 300 yapmak değil.O motosikletin duruşu sesi havasını seviyorum 1000'lik olsun gene 150-200 km hızla gidicem gene :D

Ben mi yanlış biliyorum mt07 1000rrdan daha tehlikeli diyolar.:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Şaka bir yana valla boşverdim 4 silindiri.Bu paralara çok zor gibi görünüyor.Peki hala bu paralara alınabilecek en iyi motor xj6f midir?Ciddi ciddi hoşuma gitti xj6f.Yedek parça problemi filan çok yaşarmıyız bu modelde?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

1000'lik motosikletle amacım 300 yapmak değil.O motosikletin duruşu sesi havasını seviyorum 1000'lik olsun gene 150-200 km hızla gidicem gene :D

madem ki görüntü olarak düşünüyorsunuz R25 alın ABS'li görüntüsü de güzel :)) MT07'i kullanan biri olarak şuana kadar hiçbir tehlikeli halini görmedim. Sadece gaz olayında saçma yerlerde gaza yüklenince hemen kıç atıyor. Onda da dediğim gibi fazlaca yüklenirseniz.

ahe

madem ki görüntü olarak düşünüyorsunuz R25 alın ABS'li görüntüsü de güzel :)) MT07'i kullanan biri olarak şuana kadar hiçbir tehlikeli halini görmedim. Sadece gaz olayında saçma yerlerde gaza yüklenince hemen kıç atıyor. Onda da dediğim gibi fazlaca yüklenirseniz.

ninja400 nasıl olur :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar