Bana Kitap Al (lutfen)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alın adama bir kitap sevaba girersiniz:queen: :queen:

öhhö öhö..

(ıslık)

Laaa lalallla laalaa...

(ıslık)

..

Sosyal bir aktivite...bir yardım kampanyası beklerken bu ucube çıktı...Hiçde tatlı değiller...aksine çokda iticiler...Bu ne cezo allasen...Çok mu arıyosun bu tür paylaşımları...

Seni sosyal forum ambiansına kazandırma çabalarıma/çalışmalarıma ihanet... tetiklemelerimide hep sabote ediyorsun ama.. :pale:

Masa Tenisi Usta Öğreticisi...Tokatlayıcı Satranç Üstadı Yüce İnsan Mete Han...:bounce:

Cezo avatarın çok garip...Yani o an satranca konsantre olamadın galiba...Karşındaki kişi satranc oynama hevesinde ama senin niyetin meçhul...:p

Sosyal bir aktivite...bir yardım kampanyası beklerken bu ucube çıktı...

Masa Tenisi Usta Öğreticisi...Tokatlayıcı Satranç Üstadı Yüce İnsan Mete Han...:bounce:

Cezo avatarın çok garip...Yani o an satranca konsantre olamadın galiba...Karşındaki kişi satranc oynama hevesinde ama senin niyetin meçhul...:p

hangi youtube-video ciddi allaasen:D
hehe...avat:cherry: avatarim garip:D kimse yenmesin die:bounce:

yuvvv...

neden boyle oldu?
"konu disi" na bi defa bi resim yapistirdim, burasi resim bolumu diil dedi bi mod:D:D:D !!!
yav dedim heralde dosya formatina gore sinifliolar... "konu disi iste bu, hersey olur" diye dusunmemek lazimmis. iste bu vidyoyu da konu disina koyacaktim, vidyo sinifina giriyo diye vidyolar bolumune koydum onceki gibi olmasin, mod lafi degmesin die. olmaadi. bidaasina.

[sayin tokatlayici satranc ustasi(?)...:mrgreen: PPppPPppPP]

yuvvv...

neden boyle oldu?

"konu disi" na bi defa bi resim yapistirdim, burasi resim bolumu diil dedi bi mod:D:D:D !!!

[sayin tokatlayici satranc ustasi(?)...:mrgreen: PPppPPppPP]

Bu hususda haklıymışsın cezo kadın...Eğer böyle bir uyarı yapılmışsa hata...Konı Dışı işte yani...Sebil...:p

Beğenemediniz galiba...Bir Deep Blue vardır ...bende...benden içeri...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar