19000 TL'a kadar 250 cc Bandında Motosiklet Önerisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Şık motor.

Isparta Yamaha Aydın Motor var, bende geçtiğimiz ay MT-25'imi oradan aldım ve ilk bakımımı da orada yaptırdım gayet memnun kaldım. Ayrıca isteğe bağlı olarak motul 7100 10W40 yağ kullanımına izin veriyorlar.

Aksesuar için GP kompozit ürünlerini firmanın kendi sitesindeki fiyattan getirip monte edebiliyorlar.

Motosiklet hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın.

Ekipman ve lastik konusunu ihmal etmeyin :cat:

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Şık motor.

Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın.

Ekipman ve lastik konusunu ihmal etmeyin :cat:

Teşekkür ederim, umarım. Ayakkabı ve eldiven ihtiyacım var şu an için, pantolon yerine dizlik ile idare ediyorum. Biraz düze çıkabilirsem halledeceğim. Lastiklerle ilgili bir fikrim yok, değiştiremem sanırım.

Isparta Yamaha Aydın Motor var, bende geçtiğimiz ay MT-25'imi oradan aldım ve ilk bakımımı da orada yaptırdım gayet memnun kaldım. Ayrıca isteğe bağlı olarak motul 7100 10W40 yağ kullanımına izin veriyorlar.

Aksesuar için GP kompozit ürünlerini firmanın kendi sitesindeki fiyattan getirip monte edebiliyorlar.

Motosiklet hayırlı olsun.

Ben de oradan aldım, temiz ve Yamaha olduğu sürece ikinci el alış/satışı yapıyorlarmış. Motor 3060 Km'de geldi bana. Artık 5000 Km bakımında bakacağız duruma :) Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar