Tiar Selamlar,
Acemi ve ilk motoru olan biri olarak yanıtlarımı yazıyorum. 150cclik düşündüğüm ve Ataşehir - Beşiktaş arası kullanacağım aynı sorunlarım vardı. Deneyimli arkadaşlarım çok daha iyi yanıt vereceklerdir. (1,5 aylık deneyime göre yazıyorum)
* 250cc 1,90 boy için küçük kalıyor. mt25 kullanan arkadaşım (kendisi 1,92) cb250r da daha iyi görünüyordu. Koruma demiri takılmış hali ile mt25den özellikle önden görünüşte 250r daha heybetli
* Cb250r ağırlık bakımından bisiklet gibi rahat kullanılıyor. En büyük korkum aralarda durma kalkmada sorun yaşar mıyım derdim 2 günde tamamen gitti. Beşiktaş - Ataşehir arası çevreyolunda ve köprü tarfiğinde kullanıyorum.
* Bu bir risk. Polis abiler daha beni hiç çevirmedi. Köprü yolunda önümdeki motorları birkaç durdurdular ama daha hiç ben çevirmediler. Lakin şuan çevirmeler artmış durumda. Riske girme derim.
* Çok yok ama ağı geniş ve eski firmaları tavsiye ederim. Ataşehir DRD motor 22,500e bırakıyor. Ümraniye Doğu Batı 22,800 e bırakıyor. Ben Doğu Batıdan memnunum. Diğer firmalar için arkadaşların yorumu daha iyi olur. (servis deneyimim daha doğru dürüst yok)