Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 haftadır balıkesirde sarımsaklıda tatildeydim motorumu hayli özlemişim güzel geziler yapalım
1 haftadır balıkesirde sarımsaklıda tatildeydim motorumu hayli özlemişim güzel geziler yapalım
Yapalımda ben senin avatardan huylanıyom
Ben aksilik çıkmazsa hafta sonu amasra safranbolu yapıcam.
İyi de 1 haftadır sarımsaklıdaymış, pis pis kokuyodur şimdi o. Hem ben şiddete karşıyım. Ama isterseniz şu Hells Angels özentilerine söyleyin, pek hevesliler dayak atmaya. Ama birkaç kez hatırlatın, gaza gelip işemeye kalkmasınlar. Ayarı yok bu dengesizlerin.Toplanıp dövek bunu.. :mrgreen:
Buluşmaya ABS' siz motosiklet gelmesin. ABS yoksa #istanbu_gezg adamı dövebilir, aman dikkat :queen:
Hatta siz EBD,ASR, BSR, İBB falan da taktırın. Ne olur ne olmaz.
Toplanıp dövek bunu.. :mrgreen:
İyi de 1 haftadır sarımsaklıdaymış, pis pis kokuyodur şimdi o. Hem ben şiddete karşıyım. Ama isterseniz şu Hells Angels özentilerine söyleyin, pek hevesliler dayak atmaya. Ama birkaç kez hatırlatın, gaza gelip işemeye kalkmasınlar. Ayarı yok bu dengesizlerin.![]()
İyi de 1 haftadır sarımsaklıdaymış, pis pis kokuyodur şimdi o. Hem ben şiddete karşıyım. Ama isterseniz şu Hells Angels özentilerine söyleyin, pek hevesliler dayak atmaya. Ama birkaç kez hatırlatın, gaza gelip işemeye kalkmasınlar. Ayarı yok bu dengesizlerin.![]()
Hacı walla sabah seni andım. Yahu bu hachiko nerelerde diyordum serviste kendi kendime.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
Aynen onlar dayaktan çok işemeli, sıçmalı takılıyorlar. Yani yazması bile midemi bulandırıyor ve hoşlanmıyorken sabahın 5.30'unda o post'ları gördükten sonra iyice tiksinç gelmeye başladılar...