1 haftadır tatildeydim , istanbulda hava ısınmış motor gezisi yapalım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 haftadır balıkesirde sarımsaklıda tatildeydim motorumu hayli özlemişim güzel geziler yapalım

o429521xd327

Yapalımda ben senin avatardan huylanıyom :)

Ben aksilik çıkmazsa hafta sonu amasra safranbolu yapıcam.

Yapalımda ben senin avatardan huylanıyom :)

Ben aksilik çıkmazsa hafta sonu amasra safranbolu yapıcam.

acemiliği yaptığım yer. hey gidi günler.
180 boyum ile 65 kilo gidip 1 ayda 55 kilo olduğum yerdi
mayıs haziran aylarında oradaydım
gündüzleri sıcak ve kurak
geceleri gök gürültülü sağnak

:mrgreen: Umarım bunları bilinçli bir şekilde yazıyosundur, gırgır amaçlı.Gerçek hayatta da böyle biriysen seni dövmek isterdim :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Toplanıp dövek bunu.. :mrgreen:
İyi de 1 haftadır sarımsaklıdaymış, pis pis kokuyodur şimdi o. Hem ben şiddete karşıyım. Ama isterseniz şu Hells Angels özentilerine söyleyin, pek hevesliler dayak atmaya. Ama birkaç kez hatırlatın, gaza gelip işemeye kalkmasınlar. Ayarı yok bu dengesizlerin. :)

Buluşmaya ABS' siz motosiklet gelmesin. ABS yoksa #istanbu_gezg adamı dövebilir, aman dikkat :queen:

Hatta siz EBD,ASR, BSR, İBB falan da taktırın. Ne olur ne olmaz.

Toplanıp dövek bunu.. :mrgreen:

Hacı walla sabah seni andım. Yahu bu hachiko nerelerde diyordum serviste kendi kendime.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

İyi de 1 haftadır sarımsaklıdaymış, pis pis kokuyodur şimdi o. Hem ben şiddete karşıyım. Ama isterseniz şu Hells Angels özentilerine söyleyin, pek hevesliler dayak atmaya. Ama birkaç kez hatırlatın, gaza gelip işemeye kalkmasınlar. Ayarı yok bu dengesizlerin. :)

Aynen onlar dayaktan çok işemeli, sıçmalı takılıyorlar. Yani yazması bile midemi bulandırıyor ve hoşlanmıyorken sabahın 5.30'unda o post'ları gördükten sonra iyice tiksinç gelmeye başladılar...

Tek başıma ben hallederim bunu bana verin..

1yrSzt.jpg

Hacı walla sabah seni andım. Yahu bu hachiko nerelerde diyordum serviste kendi kendime.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

Aynen onlar dayaktan çok işemeli, sıçmalı takılıyorlar. Yani yazması bile midemi bulandırıyor ve hoşlanmıyorken sabahın 5.30'unda o post'ları gördükten sonra iyice tiksinç gelmeye başladılar...

Vay güzel insan :D Ya günlük haber yine bakıyorum pek bir haber yok kaza haberleri dışında oldumu zaten yayınlıyorum manşet oluyor :D .. Bu aralar yalnızlık biraz cnmı sıkıyor eski hatundan haber aldım , dolapta yaptığım rakı vardı onu götürüyorum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------

Rakı kesmedi viskiye dadandım..Oda kesmeyecek muhtemelen..

Forumdan Uzaklaştırıldı
şöyle denize girsek arkadaşlar? şile yapsak nasıl olur kimler gelir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar