Bu rakamlar plaka tesciline göredir. O yüzden atv sayısı düşüktür. Plaka çıkaran atv sayısı az olması normal. Çünkü çoook büyük bölümü offroad kullanım.
125-250 cc arasını 1-2 yıl minimum kar ile geçirmeyi planlayın. 2020 ve 2021 de iflas etmek istemiyorsanız bunu yapın.
Ülke olarak uzun süredir günü kurtarmak için geleceğimizi satmaktayız.
Bu ortamda esnaftan geleceğe yatırım yapmasını mı beklemek ne kadar makul?
Ben de otomotiv sektörü kötü durumda diye biliyordum. Cirosu artmış mı Nisan'ın önceki senelere göre?O zaman satsınlar şirketi malı mülkü dolara bassınlar) Türkiye'deki resesyonun tek nedeni devlet politikası değil. Sermaye sahibinin ve şirketlerin fazla şarkkurnazı olmaları.. otomotiv sektörü ve Motosiklet sektörünü için bunu net söyleyebilirim.. Başarılı yönetince işi başarılı olan markalar var Örneğin Nissan bu krizden dogru fiyatlama ve müşteri ilişkileri yönetimi ile başarı ile çıktı.. Demekki olaibliyor..
geçen ay çantalı forza 250 almak istedim. tüm yutta alacak motor kalmamış. tesadüfen 300km uzaktaki bir bayide 2018 model çantalı motosiklet buldum. ihtiyacım vardı. onu satın aldım. beklenen satışlar piyasada sıfır km motosiklet kalmadığı için de artmıyor olabilir.
Yatırımcı tutku ile değil, hesapla hareket eder. Karlı yatırıma yönelir. Tutku ile yatırım olmaz, hibe olur.Bu olay artık uzun vadeli düşünecek ve motosikleti tutku ile seven bir yatırımcının güçlü sermayesi ile 5 yıllık vadede ancak düzelebilir.
Bu mesajın yazıldığı 5 haziranda dolar: 5.69Bu nedenle ben olsam usd almamsuan gorecegi enyukseyi gordu cunkiu..
doların 7.5 euronun 8 tl yi gordugu zaman yapılan zamlar ne hikmetse dolar düşünce aşağı inmiyorBu mesajın yazıldığı 5 haziranda dolar: 5.69
9 gün sonra bugün dolar: 5.91
Ne diyorduk?![]()
Bu arada Moody's kredi notumuzu da indirdi. Milli ve yerli kredi derecelendirme kurumu şart. :queen:
Bu mesajın yazıldığı 5 haziranda dolar: 5.69
9 gün sonra bugün dolar: 5.91
Ne diyorduk?![]()
Bu arada Moody's kredi notumuzu da indirdi. Milli ve yerli kredi derecelendirme kurumu şart. :queen:
Ustadım meseleyi yanlış anlamışsınız.. Dolar 7,20 görmüştü aylar önce.. Dolar tabiki stabil kalmayacak.. Ancak 7.5 ve 8 leri kimse beklemesin bunu defalarca yazdım.. Önümüzdeki orta vadede bile doların 7,5 - 8 leri bulmasını hiç mümkün bulmuyorum...
Kredi notunun düştüğü Başkan Erdoğanın ABD ye posta koyduğu ortamda doların 1 TL artması birşeyi değiştirmez![]()
Bu kadar bilinçsiz yatırımcının USD ye bastığı paranın büyük bölümü zararla sonuçlanacak.. Bunuda buraya yazıyorum..
Bu arada ülkeler öyle kamuoyu onunde atıp tutar ancak bir bakmışsınız IMF ile masaya oturmuşuz.. ABD ile enteresan bir mutabakata varmışız![]()
Bakın bu ara etrafınızdaki insanlara da sorun bankalar kredi verme eğilimine girdi. Finansal istihbarat her zaman siyasal istihbarattan önce gelir.. Bankalar bile dolar pozisyonlarını değiştiriyor demek bu..
Bu yazdıklarımın arkasındayım.. Şu seçimler bi geçsinbakalım..
yahu sen aşırı sevimli, dev bir kedisin.
keşke hayata senin kadar pozitif bakabilseydik..
eyvallahlakin Türkiyenin %90 ı internette youtube de gördüğü adamların kasıtlı gazlamalarına itibar ediyorsa orada gizli bir pozitiflik var diyorum
![]()
Yahu ekonomi iyi diyen olmadı.. Ekonomiyi hükümet berbat yönetti. Yönetiyor.. İş adamları parayı doğru kullanamıyor vs vs.. Ben dedimki Türkçe olarak yazıyorum tekrar.. DOLAR 7.20 LERİ GÖRMÜŞTÜ.. ANCAK YAKIN ZAMANDA 7-8 LERİ GÖRMEK İÇİN YATIRIM YAPACAK OLANLARI UYARIYORUM BENİM ANALİZİME GÖRE ORTA VADEDE BİLE 7 ÜZERİ MÜMKÜN DEĞİL DİYORUM. SİYASET VE POLİTİKA ENTERESANDIR ORTAK ÇIKARLARDA MUTABAKAT SAĞLANIR DİYORUM. IMF FALAN GELİR DİYORUM.. VS VS.. Türkçesi bu..
Memleketin gidişatından ekonomisinden, yönetim şeklinden en çok şikayet edenlerden biri benim..