- Konu Yazar
Tecrübene ve anlattıklarına göre şöyle bir tavsiye verebilirim yolculukları yalnız yapacaksan istediğini alabilirsin. Nc az yakar, versys sert kullanıma çok iyi tepki verir fakat artçılı ve uzun yolculuklar yapacaksan Süper tenere heralde türkiyede alabileceğin en rahat motosikletlerden. Yeni serilerde 13 19 gslerde çok rahat fakat işletme maliyeti yüksek ve dışarda her servise götüremiyeceksiniz. Tenere nispeten kullanıcı dostu iki motosikletlede yolda kaldım. Şu motoru al dünyayı gezer aya çıkarsın yolda kalmassın diye birşey yok her motor yolda kalabilir alırken bunu unutmayın. Motoru aldıktan sonra yolda kaldığınızı hayal edin veya mahalledeki çocukların motosikletinizi devirdiğini düşünün ve araştırmaya başlayın. Bakalım hangi marka için daha kolay bir çözüme ulaşacaksınız.
Hocam selamlar, baska bir baslık ta yamaha İstanbul ile ilgili yorumunu okudum. motoru alırken hem ekspertiz yaptırabilecegim hemde aldıktan sonra motoru bakıma götürcegim bir servis arıyorum simdiden. genelde hazırlık edip herseyim tamam olunca hareket ederim. yamaha istanbul'dan cok kisi sikayetci ama siz memnunum demis siniz. Bu servisi önerirmisiniz hocam?