- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar
Forumda ve motosiklet camiasında yeniyim. Geçen yıl kuzen ile birlikte başladığımız motosiklet sevdasına bu yıl yalnız devam ediyorum
Hiç tecrübem olmadığı için kendime Mondial 100 MG Superboy aldım. Yatma kalkma olur diye ve hızlı olmaması için tercih etmiştim. 2300 Km kadar yol gitmişim. Şimdiye kadar bir defa uzun yol (120 Km) yaptım, onun haricinde 30-40 Km mesafelere gezi amaçlı gitmişliğim var. Çoğunluğu şehir için trafikte geçirdim, trafikteki konumumu anlama açısından yeterli olduğumu düşünüyorum. Başlarda bir defa yatırdım motoru, 40-50 Km/s hız ile seyrederken sokaktan araç fırladı önüme, tam yola çıkmamış olmamasına rağmen yerde ki çiğe kurban gittim
Onun haricinde çok şükür bir şey gelmedi başıma. Montum ve kaskım var kalanları zaman içinde alacağım. Artık motoru bir tık daha büyütmenin vakti geldi diye düşünüyorum.
Başlıkta belirttiğim gibi 250 cc bandında bir motor bakıyorum. Aslında tercihim super sport bir araç fakat naked kategorisinden de olabilir düşüncesindeyim. İkinci ele sıcak bakmıyorum. Konumum itibariyle de (Isparta) Marmara civarından satın almak sorun çıkaracaktır bana. Gözüme CF Moto 250 NK'yı kestirdim. Fakat düşüncelerinizi merak ediyor ve önerilerinize açığım.
Saygılar..
Forumda ve motosiklet camiasında yeniyim. Geçen yıl kuzen ile birlikte başladığımız motosiklet sevdasına bu yıl yalnız devam ediyorum
Başlıkta belirttiğim gibi 250 cc bandında bir motor bakıyorum. Aslında tercihim super sport bir araç fakat naked kategorisinden de olabilir düşüncesindeyim. İkinci ele sıcak bakmıyorum. Konumum itibariyle de (Isparta) Marmara civarından satın almak sorun çıkaracaktır bana. Gözüme CF Moto 250 NK'yı kestirdim. Fakat düşüncelerinizi merak ediyor ve önerilerinize açığım.
Saygılar..