Alalim hacim,alalimda bu işin sonu yok..:cat:
Biradere 20bin borç verdim,2 sene sonra anca öder.
Bayramdan sonra 2012-2013 nc700 s alma planim vardi,o işte yatti.
Plan felan kurma abi 2 aya yakın oldu heralde mt yi alalı 350km bindim ilana koyucam bayram sonu. wr yi alalı 3 ay olacak sanırım 2700km yapmışım üzerinden inmiyorum 2lt yakıyo alet Atlıyorum zıplıyorum, toprak yola giriyorum, merdiven inip çıkıyorum valla keyif buymuş neyle mutluysan onla devam. Bayramda köye gidecem dün emmioğlu foto attı köyden yemyeşil heryer, lastiğimi sürtmediğim toprak parçası komayacam
5 bin km bakımı için servisi aradım, hangi parçalar değişecek diye. Servis bana yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve bujinin değişmesi gerektiğini söyledi. Motorun İngilizce kılavuzunda Buji ve hava filtresinin 12 bin km de değiştirileceği yazıyor. Servislere de güven olmuyor maalesef. Motoru garanti dışı bırakıp bakımlarını kendim yapmaya başlayacağım
5 bin km bakımı için servisi aradım, hangi parçalar değişecek diye. Servis bana yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve bujinin değişmesi gerektiğini söyledi. Motorun İngilizce kılavuzunda Buji ve hava filtresinin 12 bin km de değiştirileceği yazıyor. Servislere de güven olmuyor maalesef. Motoru garanti dışı bırakıp bakımlarını kendim yapmaya başlayacağım

Benim motor 2016 model 19.000'de ve hep şehir içi kullanılıyor, sizinki neden halat değişimi istedi acaba? Ben her bakımda yağlatıyorum fren ve debriyaj tellerini, ne zaman değişim gerekir acep? Şu anda performanstan memnunum bir şikâyetim yok.

Sipariş ettiğim 3 tane yağ filtresi bugün geldi. 3 tane 1er litre liqui moly 10w40 yağ ile gelecek bakımlar için stok yapıyorum. İlerleyen zamanlarda gaz halatı ile debriyaj halatı da alacağım. Tabi birde balata seti.
Uygun fiyatlı debriyaj seti var mı? Bir setde ondan alayım kenarda dursun diye düşünüyorum.

Bende daha önce motul 5000 kullanıyordum ilk defa liqui moly kullanıcam bakalım nasıl olucak. Birde ben sürekli artçılı kullanmıyorum motoru, arka dişliyi küçültsem çekiş düşer mi acaba rampalarda
Bende en kısa zamanda yapacağım İnşallah. Bayramdan sonra girişicem motora. Led beyaz far, yağ ve filtre değişimi, arka dişli küçültmesi, yapabilirsem depo çantası yapmaya çalışıcam. Belki birde ön camı daha uzun bir camla değişicemKaşınıyorum falan diyordum ama işlerin gitgide dibe vurduğu şu dönemde sanırım ayağımı biraz daha yorganıma göre uzatmam gerekecek.
Şu arka dişliyi iki diş küçültme işi aklıma yattı. Bayram sonrası bakacağız servisle beraber.
Benim motorda 6500 devirde 85-90 yapıyor.
En yüksek tork 7000 de.
İyi olacak gibi geliyor.
@levend84, şu iş olursa çok dua alırsın benden.
Kaşınıyorum falan diyordum ama işlerin gitgide dibe vurduğu şu dönemde sanırım ayağımı biraz daha yorganıma göre uzatmam gerekecek.
Şu arka dişliyi iki diş küçültme işi aklıma yattı. Bayram sonrası bakacağız servisle beraber.
Benim motorda 6500 devirde 85-90 yapıyor.
En yüksek tork 7000 de.
İyi olacak gibi geliyor.
@levend84, şu iş olursa çok dua alırsın benden.
Bende en kısa zamanda yapacağım İnşallah. Bayramdan sonra girişicem motora. Led beyaz far, yağ ve filtre değişimi, arka dişli küçültmesi, yapabilirsem depo çantası yapmaya çalışıcam. Belki birde ön camı daha uzun bir camla değişicem
Bende en kısa zamanda yapacağım İnşallah. Bayramdan sonra girişicem motora. Led beyaz far, yağ ve filtre değişimi, arka dişli küçültmesi, yapabilirsem depo çantası yapmaya çalışıcam. Belki birde ön camı daha uzun bir camla değişicem
Merhaba arkadaşlar ben de mavi bir rtr180 alarak aranıza katıldım![]()
Bu motoru seçerken yorumlarınızı çok okudum, uzun cam ve xenon takmaktan vazgeçtim. Arkaya 42t dişli sipariş ettim(yazın uzun yol yapacağım)
En yakın zamanda 1-2 resim atarım.
Arka dişli 180de orjinali 46T
42T memnun etmez,44 veya 43 tak.
Benim arka 43 gayet yeterli.
Motorun hayirli olsun.