durum değerlendirmesine göre hocam yoksa aynen dediğiniz gibi.viraj için iyi bir yol ama patlama riskin var. orada tek sen olmıcan.
durum değerlendirmesine göre hocam yoksa aynen dediğiniz gibi.
vecihidir o, zx 10 almıştı en son
Kamerayı yattigin tarafa konumlandir bence. Bu açıdan bakınca motordan fazla yatıyorsun gibi görünüyor. Hem daha güzel bir açı yakalarsin, hemde hatalarını analiz için iyi olur
aynen öyle zaten burayı öğrendikçe çok daha güzel işler çıkaracağım eminim![]()
sola yatışı gördüğümüz için sadece video için konuşuyorum, viraja biraz daha genişten girmen gerektiğini düşünüyorum
hocam aslında motosikleti yatırmaya çalışıyorum ama üstünde 120 160 road 4 lastik var bi turlu lastiğin tamamini kullanamadim asfaltta da sorun yok
motosiklet bi yerden sonra yatmıyor r25 in orjinal ebatı 110 140
road 4leri satılığa çıkardım
ya rosso 2 yada michelin pilot power a gecicem
Bak Adana'ya bilette kazandın. Tekir'den aşağıya salarsınız. Interceptor ile o virajlar ne dönülür :queen:
Yok hacım. Ben öyle 200 km hızla döndüğünde viraj olan yolları sevmiyorum. Esaslı viraj yolacak. Hoş buralarda da yakınlarda öyle asfaltı güzel virajlı yol bulamıyorsun.
Hafta sonu Kızıldağ diye bir yere gittik viraja. Yol normalde güzel diye artçı da aldım. Ama bildiğin yola meteor yağmış. Resmen eziyet oldur:
https://i.hizliresim.com/mXlyM8.jpg
Normalde asfalt böyle idi ama sadece fotoğraftaki bu kısım temiz kalmış:salut:
Ben dediğimde inat ediyordun yatar die :wiinkk:
Angrypower die YouTubedan bak. Ağva-Şile yollarını tam anlamıyla gör istersen. En azından sana rehber olur. Lastik basınçlarını ben 36/37 ön/arka olarak basıyordum. Havaları kendine göre ayarla. Standart hava o jant ile olmuyor. Ayrıca dikkat et. Orada yolu ortalayıp viraj döndüğünü sanan çok denyo var.
Adana,virajları dışında başka şekilde de tehlikeli biryer hocamTam aradığım sürücüsün. Adana ya taşınmayı düşündün mü hiç :queen:
hocam aslında motosikleti yatırmaya çalışıyorum ama üstünde 120 160 road 4 lastik var bi turlu lastiğin tamamini kullanamadim asfaltta da sorun yok
motosiklet bi yerden sonra yatmıyor r25 in orjinal ebatı 110 140
road 4leri satılığa çıkardım
ya rosso 2 yada michelin pilot power a gecicem
Ben dediğimde inat ediyordun yatar die :wiinkk:
Angrypower die YouTube’dan bak. Ağva-Şile yollarını tam anlamıyla gör istersen. En azından sana rehber olur. Lastik basınçlarını ben 36/37 ön/arka olarak basıyordum. Havaları kendine göre ayarla. Standart hava o jant ile olmuyor. Ayrıca dikkat et. Orada yolu ortalayıp viraj döndüğünü sanan çok denyo var.
başkan basınçların biraz yüksek 31-33 30-32 denesene![]()