Dostlar bu bahsettiginiz fiyatlar ÖTV indiriminden sonra artacak değil mi![]()
Fikri olan?
e her motosiklet gibi bunun da fiyatı artacak ve kur da böyle yükselirse çok büyük zamlar gelebilir motosikletlere, hatta her şeye , ama ben ötv indiriminin uzatılacağını düşünüyorum yoksa motosiklet satamazlar, aynı şekilde otomobiller için de geçerli bu yoksa bütün sektörü kaybederler
Umarim devam eder otv indirimi. Yoksa motosiklet yenilemek hayal
Sen bu gidişle deneysel turboda takarsın gibime geliyor![]()
Bu hacimde hız meraklarının ilgi duyacağı motor Bajaj Pulsar 200NS dir. Hindistan'da öyle olmuş. Sanırım bizde de öyle olur.
Bu motor işletme maliyetleri düşük olsun. Sağlam olsun. Gezmeye de işe de kullanılsın. 125-150cc hacimli motorlardan biraz daha hızlı olsun diyenlere hitap ediyor. Aşağıdaki görüntülere göre Pulsar daha hızlı.
https://youtu.be/KSHFP6jy6Jo
Bugün gördüm motor Türkiye sitesinde tanıtılmış. Ancak teknik özelliklerden bazıları farklı yazılmış. Mesela güç 13,7kW yazıyor yani 18,5hp. Tork ise 16.96 nm yazıyor. Sele yüksekliği ise 81cm olarak verilmiş.
Yorumunuz nedir Levent başkan? Motor Hindistan'daki ile farklı parçalar mı içeriyor.
Bugün gördüm motor Türkiye sitesinde tanıtılmış. Ancak teknik özelliklerden bazıları farklı yazılmış. Mesela güç 13,7kW yazıyor yani 18,5hp. Tork ise 16.96 nm yazıyor. Sele yüksekliği ise 81cm olarak verilmiş.
Yorumunuz nedir Levent başkan? Motor Hindistan'daki ile farklı parçalar mı içeriyor.
13.7 kw olmasi imkansiz.
Zaten benim 180lik 177.5cc ve 12.5kw.
Yanlişlik var o işte
İyide (gerçekten trollemek için söylemiyorum) aralarında 20cc fark var. 1.2kw fark olması normal değil mi?
Ben biri sohc diğerinin dohc olduğunu bilmiyordum. Dikkat etmedim pek özelliklerine. Şimdi eve girdim. Mt ile gece gece yardırıyordum. Acaba isotlarda benim gibi mi düşündü ne yaptı? :queen:
Ben biri sohc diğerinin dohc olduğunu bilmiyordum. Dikkat etmedim pek özelliklerine. Şimdi eve girdim. Mt ile gece gece yardırıyordum. Acaba isotlarda benim gibi mi düşündü ne yaptı? :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
MOTOR
Motor Tipi 4 ZAMANLI, YAĞ SOĞUTMALI OHC, EURO 4
Ateşleme Sistemi Dijital Ateşleme
Motor Hacmi 197,5 cc
Sıkıştırma Oranı 9.7:1
Çap X Strok 66mm x 57,8 mm
Marş Sistemi Elektrik Marşı
Azami Güç 13,70 kW - 8500 dev/dak
Azami Tork 16,96Nm - 6500 dev/dak
Şanzıman Tipi- 5 Vites, Manuel
Yazdığına göre DOHC motor değil OHC yalnız. Beklenen motor olmama gibi bir ihtimal olamaz mı?