Bende de 2016 modeli var. Muhtemelen Türkiye'ye gelen bir kaç sorunlu makinadan biriydi.
Alır almaz lastikleri değiştirdim. Pirelli Rosso 2 taktım. 110-70/17 ve 150-60/17.
İlk hafta motor arıza ışığını yaktı. Hava sensör soketi hatalı imalat imiş, çözüldü. 7000 kmde standart sargı yaktı, yolda kaldım. O arada sargı yüzünden aküyü yedim, yenisini aldım. Pek çok kişi 3-3,5 ortalama yakarken ben 4-4,5 litre yakıyordum. Motor (engine) sürekli dalgalı çalışıyordu. Buji değişti, hava filtresi temizlendi, yazılım atıldı, hafifledi ama geçmedi.
10bin civarında fren balatalarını değiştirdim. Usta çok fren kulkandığımı söyledi. Ön teker bilyası da değişti. Malum Ankara Çankaya yolları köy yolundan kötü. Bi de rüzgar koruması için ön cam taktırdım, cillop oldu.
Bir kaç defa fan açmadı, servis sebebi bulamadı. En sonunda 13bin civarında fan hiç açmaz oldu. Fan değişti (herhalde bir kaç da ayar yapıldı). Motorun dalgalı çalışması bitti. Yakıt tüketimi normale döndü. Şimdi 3-3,5 ortalama yakıyor, çok agresif kullanımda 4,5 litre tüketiyor. Bu arada arkadaş motosikletinin arka çantasını takıp aynamı kırdı. Fırsat bu fırsat deyip RKS aynaları taktırdım.
16bin bakımda zincir ve dişli seti değiştirdim. Bu tamamen benim hatam, yeterince temizleyip yağlamadığım için. Yoksa 7-8 bin km daha giderdi.
Şu an 17500 kilometredeyim. Lastikler yazı atlatır. Yani bi 7bin km daha yaparım.
2016 Aralık'tan beri sürekli kullanıyorum. Arada toplam iki hafta kar yüzünden, bir haftahasta olduğum için, bşr hafta da serviste yattığı için kullanmadım. Yaz kış sürekli bindim.
Bence motorun kötü tek şeyi aynaları. RKS aynalar ile görüş çok daha iyi. 7bin devirden sonra dehşet titriyor, ama zaten bunu bilip almıştım.
Şimdi muayenesi geldi. Muayeneden sonra arkaya demir ve çanta alıcam.
Vay be amma şey yaşamışsınız ama sanırım şuan sorunlarınız çözülmüş ve daha da binmeye kararlı gibisiniz gerçekten takdir ettim, şuan memnunsunuz sanırım