Seri numarasında 106 dan sonra sıfırlar şeklindemi devam ediyor
Evet aynen.
Seri numarasında 106 dan sonra sıfırlar şeklindemi devam ediyor
Serhat var forumda. Bir sor istersen cbf150 konusunda honda ile arasında neler geçmiş.
Bir kullanıcı sorun yaşadı diye bütün modelleri kötüleyemezsin.ama neredeyse bütün r25lerde problem çıkıyor
Servisi aradım sorgu ekranı açılmadı dedi 105 00000 ile başlıyor
Bir sürü boş muhabbet yapan arkadaşlar var yok çamur atmayın, yok süper marka, malının arkasında duruyor vs...
Ben 2015 Fazer 8 Abs sahibiyim. Adamlar 2011 de üretime başlamış 2016 da bitirmiş. Herkes ön grenajdan gelen cızırtıdan, debriyaj tası sesinden, motordan gelen aşırı ısıdan şikayetçi adamlar halen daha üstüne devam ede ede aynı hatalarla üretiyorlar. Bu şikayetleri onlara bildiren hiç mi yok ? Niye Kawasaki'de bu sıkıntılar yok. Varsada bir sonraki yıl niye mevcut değil. Veya niye çok az sıkıntı var yamahaya göre ne marka karalarım ne savunurum. Ama gerçeği görmezden gelemem. Nc750x Dct vardı 2018 model 2000 km de almıştım motorda fren yok. Ön frene basıyorsun full hemde kitler derecesinde yok frenleme sıfır kızaklar gibi gidiyor. Çin malı mondial rx3 daha iyi duruyor. Sorsan az yakan bir araç 150 km hızla uzun yol gideyim diyorum 636 inin 280 km hızla yaktığı ile aynı yakıyor. Bunlar sadece ufak bir kaç tecrübem neler var neler anlatsam sayfa yetmez.
Şu markacılığı bırakın bence yamaha marka olsa aynı makinenin 3 kere geri çağırılacağı kadar hata yapmazdı ya bu hatalar ölümcül olsaydı. Yürür aksamda aracı kitleyecek bir sorun olsaydı. R25 ile 180 km hız yapabiliyorsun ya bu hızlarda sonradan başka kronik bir arıza olmayacağını kim bilebilir. Şahsen bu konuyu gördükten sonra 19.motosikletim olan fazer8 satıp daha yamahaya binmemeyi düşünüyorum. Şu Yamaha hondacılığı bırakın sırf bu yüzden uzaklaşıyorum şu forumdan.
180 190 gideceğim diye çok kişi öteki dünyaya gitti ve motoru ellerine aldılar, bizim için önemli olan sağlamlık falan değil hız var mı var bitti ver gazı devam, bazen arkadaşlar burda başlık paylaşıyor diyarlar ki hızla işim yok ama ( ama ) kelimesi varsa o kişi bilim ki agresif ve hızlı kullanım istiyor buda markadan önce öne çıkan bir durum her şeyin hız olduğunu düşünüyorlar gerisi onları ilgilendirmez motor uçsun yeter. Mt25 r25 mt07 neden bu kadar sattı ve satıyor sanıyorsunuz sağlamlığından mı değil hız hız hız.
R25.Mt25 icin azami max hiz 135-145km/h
Uzeri hem makinaya hemde kullaniciya zarar.
Gittigi kadar durmasida önemlidir.
Yok abi,ben her sezonda motor degişirim denilirse orasi ayri,sağ el surekli tapa gazda kalir,
Uzun vadeli bilinçli biniciye sakin kullanimda,o blok 100bin km gider.
Bir makinenin azami hızı gidebileceği son sürattır.
R 25 maksimum gücünü 12000 devirde veriyor .
12 bin devire göre gearratio( dişli oranları ) ile hesap edersiniz .
Kadran da ne yazdığı beni alakadar etmez ister ise bin km yazsın bizim aklı havada milletimiz kadra bakar o ayrı konuda
12 devir de 156 km olması lazımdı yine bir ara bakar ım çok merak eden var ise
R25 maksimum hızı 156 km dır .
Kadran da 190 görmüş onlar hava civa hikaye lafonten masaldır . Bir matematik bilen(4işlem + pi sayısı yeterli üst düZey matematik şart değil) bir birey için .
Ama bizim millet matematik bilmediği için 190 görüyormuş der .
Matematik bilen birey ise onlara ağzı ile değil kıçı ile güler .
Tabi maksimum hızı 156 km olan bir araç için seyir hızı 130 civarı olmalı ,gücün hepsini harcamak akıl karı değil.