Küçükken ateşin yükselince ailen doktora götürmedi sanırım? Karşındaki kişiyi zerre tanımadan bu kadar haddini aşabildiğine göre edep ve terbiyen olmadığı belli. Zevzekliğin ve şımarıklığın da bir sınırı vardır.
Yüksek ihtimalle sen daha 18'e basmadan ben lisansı bitiriyordum. Bir daha ukala ve terbiyesizce çocuk vs diye hitap edersen anlayacağın dilden konuşup ailenin vermediği terbiyeyi veririm.

kızdı , 35 yaşındayım ama içimdeki çocuğu öldürmedim, ve sende beni tanımıyorsun aa ne terbiyesizliğim kaldı ne birşey ,resmen özürlü dedin çok ayıp yasin ç

gerçekten birşey bilmiyorsun , sen okurken biz hem okuduk hem motor tamir ettik + senin bindiğin değil bildiğin motor sayısı kadar motor söküp tamir etmişliğimiz var :bounce:
bu konumda okuyup birşey olamamış,aslında motordanda anlamayan sen oluyorsun galiba, beni terbiye et ne olur :flower:
sen bana bildiğim halde insanlığı öğretmeye çalışıyorsun , bende sana az önce bana msjda yazdığın ve tanımadığın bu adamın özgürce yazdığı bir yoruma , sebep ve gerekçe göstermeden ve tanımadan , ne kadar motor bilgisi olduğunu bilmeden ağır eleştiri yapmanı kınıyorum ,almışsın yanına 2 şakşakçı çok cahilce.,varsaykı bilmiyorum cahilim, sataşmak büyük ayıptır, hatta sana ayıp ettiğini söyledim sen hakarete gittin

bak halen hakeret yada sataşma yapmadan yazıyorum
diyorumki tavrın çok yanlış . bi konu altında bir adam birşey biliyordur veya bilmiyordur ,,ona sataşamazsın ,bu bir oyunda vuruldun diye karşı tarafa küfür etmekten ahlaksızlıktan başka birşey değil, aynı şeyi sana yaptım ,etki tepki resmen çıldırdın ,
yani gerizekalı olan ben olayım yada sorunlu olan , sadece biraz daha ılımlı ol. beni değilde başka insanları kırma yada gerilme , ankarada oturuyorum , belki anmostan felan daha önce görüşmüşüzdür.belkide birbirimizi tanıyoruz, yaptığın çok saçmaydı. ama ders alacak biri misin ? yada yaşının adamı

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:24 ----------
foruma yıllar sonra girip gördüğüm şu , bu forumdaki birşey bilen insanları kaçırmışlar, hiç tecrübesi olmayıp , zamanla olduğunu zannedip , kulaktan duyma bilgilerle ,yanlış bilgilerle millete yorum yapıyorlar, gerçekten bilen insanlarda var , hem bilip hemde yazı ile aktarmakta mesele .sürekli kendine hava basmış millet çok yanlış